|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naj pomagam prijateljici???
5.5.2005 19:09:36   
lutka
vem,da mi boste tukj znale svetovat.......prijateljica naj bi bila noseča 1 mesec

pred dvema dnevoma je dvignila perilo in pri tem začela krvavet.......G. ji je rekel,da ji ne more povedat nič 100% ampak izgleda,kot bi šlo za spontani splav.

UZ ni pokazal nič posebnega, je pa plod bil viden........no in zdaj po dveh dneh je dobila rjav izcedek:zmeden:

ali še ima,kaj možnosti,da plod ostane......kakšne so vaše izkušnje:zmeden:?

hvala:rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.5.2005 19:13:46   
lumpy
Moje mnenje je da, naj gre zopet po nasvet k ginekologu, on ji bo najbolje znal razložiti kaj se dogaja. :zmeden:

Lahko je to samo vgnezditvena krvavitev ( samo malo čudno bi bilo po 1 mesecu) ali pa je to splav. Ne vem ne znam si pojasniti. :)-

Sporoči kako in kaj bo s prijateljico. Me zelo zanima. :rozica:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2005 19:17:18   
LOKOmoTIvA
Iz lastnih izkusenj bi rekla, da je konec. Zal mi je.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2005 19:30:27   
vika1
Pred 1 t. tudi jaz sem krvavela,UZ pa nič ni pokazal da bi kaj bilo narobe,G. mi je rekel da je vse O.K. in sem dobila dabroston. Za enkrat je vse vredu.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2005 19:32:55   
lutka
prijateljici pa niso dali nič,v sredo gre ponovno na UZ če se bo videlo kaj več.......ji je pa rekla sestra za ta rjavi izcedek,da se verjetno čisti:zmeden:....kaj bi naj to pomenilo pa ni vprašala???

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2005 19:34:58   
LOKOmoTIvA
Ko imas SS, se po tem "cistis" - od tu pride KRI.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2005 19:40:16   
vika1
Plod pa je bil viden pri SS!?!?

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2005 19:42:08   
vika1
Hočem reči da je to še ni 100% SS

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2005 19:43:50   
LOKOmoTIvA
Pri meni je bil plod viden, a mrtev. Bilo je se prezgodaj da bi mu srcek bil, a videlo se je da je umrl.- jaz nisem videla razlike, a G mi je nato pojasnil kje se vidi krvavitev ..itd.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2005 19:50:41   
vika1
Moje sožalje LOKOmoTIvA.Mogoče je še res prezgodaj.Držim pesti da je vse o.k.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.5.2005 20:00:44   
LOKOmoTIvA
Ne, pri meni je ze konec. Sem bila ze na abraziji in sem ze nekako prebolela... Sedaj razmisljam za prihodost in si zelim cim prej novo :duda: v mojem trebuscku.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.5.2005 20:15:07   
lumpy
Vsaj veš da lahko zanosiš. Ne obupaj, na koncu vedno posije sonce. :)

Pa poročaj kako in kaj.:rozica:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.5.2005 21:32:13   
Gina
Krvavitev še ne pomeni konca nosečnosti. Jaz sem pri vseh nos. krvavela, pa včasih ne malo. Prvič so tudi meni rekli, da je umrl in naj grem na čiščenje. Pa nisem šla, sem jokala kot slap in otrok sploh ni bil mrtev. Danes je že velik fant.
Tako da....dokler ne pride v resnici do splava, je otrok živ. Nobenemu več ne verjamem, najmanj pa zdravnikom v Lj. dežurni ginekološki.
Povej prijateljici, naj lepo pogumno upa naprej. res je težko to negotovost prenašati, to še kako dobro vem, ampak včasih se pa le splača verjeti v dobro.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.5.2005 21:36:51   
lutka
Gina....ji bom prenesela tvoje besede.......trenutno jih je zelo potebna:rozica::rozica:

lp

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.5.2005 22:05:06   
vika1
Tudi jaz sem isto rekla (po besedah mojega G.)da je krvavitev še ni 100% SS.Javi nam .

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.5.2005 22:27:54   
Gina
Še to, jaz sem nekaj časa nazaj spraševala na rr ravno to, ali so tiste, ki so krvavele res večinoma imele ss (kot sem velikokrat prebrala)ali so donosile. Sem dobila take odgovore, da sem po njih sklepala, da je rezultat skoraj 50:50, ni tako zelo slab.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.5.2005 10:40:39   
girly
ja, ni rečeno da gre za SS, čeprav pogosto je res to vzrok.žal...ampak, dokler ne ve zagotovo, potem še lahko upa. naj počaka do srede, ko ma uz, pa bo vidla pri čem je. držim pesti, da bo vse ok

srečno :rozica:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.