|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naj ga potolažim?
28.2.2006 21:05:12   
daria78
Mož je pred pol leta izgubil službo v kateri je bil 10 let (zaprtje tovarne). To ga je zelo prizadelo a je kmalu našel novo službo, ki pa je bila samo po pogodbi,  so mu jo le podaljševali. Kljub temu se je nadejal, da bo kmalu dobil pogodbo za nedl. čas. Danes je izvedel, da ga verjetno ne bodo več potrebovali. (izvedel v neuradnih krogih). Domov je prišel zelo poklapan in obupan. Že tako ga slabe stvari hitro vržejo s tira in potem vidi vse črno, tole pa sploh.
Jaz sem veliko večji optimist in sem prepričana, da bo prav kmalu našel novo službo, saj je doma v taki stroki, ki se  vedno in povsod potrebuje. Sit je mojih stavkov v stili:Saj bo, saj boš dobil novo službo, saj to ni nobena katastrofa, jemlji življenje kot izziv, bla, bla bla.... KAJ NAJ MU REČEM, DA MU VLIJEM OPTIMIZMA?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naj ga potolažim?
28.2.2006 21:10:25   
rija
user posted image
Hudo za psiho tvojega moža.

Samo kot si rekla; stavki v stilu bo že mu ne bodo preveč pomagali....

Pojma nimam kaj naj mu rečeš.

V vsakem primeru mu stoj ob strani.

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2006 21:14:29   
Anonimen
Reči mu, naj se postavi v kožo nekoga, ki ima npr. osnovno šolo ali pa kakšno takšno šolo, za katero se ne najde službe. Tistim je šele grozno. Saj res mora biti tole s službami in odpovedmi blazno grozno stresno, ampak res je še vedno bolje za nekoga, ki je v kakšni stroki, kjer se dobi služba.
Ali pa bodi samo tiho in ga stisni k sebi. Tako bo verjetno še najbolje.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2006 21:24:56   
daria78
Ja Splišni, res bo verjetno najbolje tako, da za nekaj časa zaprem svoj kljun.
Ti mi pa res vedno postrežeš z odgovorom, čeprav sem zelo neredna gostja tu gor. Hvala ti, veš user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2006 21:28:50   
Anonimen
Malenkost.user posted image

(odgovor članu daria78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2006 9:53:27   
ninocka
Kaj pa ce bi ze vnaprej napisala kaksno prosnjo in jo poslal? Mogoce bo pa dobil ze prej kaksno novo sluzbo.
Ce zacne ze zdaj pisat in posiljat, bo na to gledal kot na izziv v svoji karieri, da on sam zamenja sluzbo, ne pa da je v to prisiljen.
Pa srecno in upam, da se bo vse dobro izteklo!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2006 10:49:03   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: daria78

Ja Splišni, res bo verjetno najbolje tako, da za nekaj časa zaprem svoj kljun.
Ti mi pa res vedno postrežeš z odgovorom, čeprav sem zelo neredna gostja tu gor. Hvala ti, veš user posted image !

Resno, točno to naredi. Ko bo sedel na kakem kavču ga objemi in ne reči ničesar. Makes a world of a difference to me.user posted image

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2006 14:12:49   
Anonimen
"potegn" mu gauser posted image user posted image

malo heca more bituser posted image

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2006 17:47:19   
daria78
Do tega pa mu sploh ni bilo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2006 21:01:16   
Anonimen
hmmm...je bilo pa res hudouser posted image

kaj pa, če bi mu ga potegnila in zraven dodala še jurja?user posted image user posted image

a zdaj že pretiravam? upam, da mi kdo ne zameri.mam tak dan, da se mi da hecat.sem dobre voljeuser posted image    vseeno pa raje ostanem anonimkauser posted image

no, vsekakor upam, da se je že spravil k sebi in da razmišlja vsaj malo bolj pozitivnouser posted image

(odgovor članu daria78)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.3.2006 22:03:38   
daria78
Zaradi tega pa res ni treba bit anonimka! Jaz sem vedno za štos! Ja, res je danes čisto druga slika user posted image  in očitno je bil tisto včeraj samo začetni šok. Danes je (skoraj) normalen. Zdaj ga čakam, da pride, ker je nesel user posted image  spat, a se bojim, da sta zaspala oba in spet ne bo nič, hudiča!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.3.2006 22:37:59   
Anonimen

zbudi ga! zdaj mu lahko težiš, da bo kmalu imel dost cajta za počitekuser posted image

no, pa sem se razkrilauser posted image user posted image

(odgovor članu daria78)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?