|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naj ga naučim?
10.9.2008 20:57:08   
anita4
Živjo!
Imamo 9 mesecev starega sončeka,ki je zelo zelo priden.Je pa na žalost samo ena majhna stvar , ki ne vem kako naj izpeljemuser posted image in sicer;
kot vsi user posted image radi dajejjo stvari v usta in poskušajo hrano , je naš en izmed teh ki ne da v usta popolnoma nič.
V rokeice mu dam žemljico , keks oz. bilokaj ima rad da bi sam malo grickal-papal, ampak zaman , dokler mu držim rokico on lepo gricka , a ko mu rokico izpustim on da npr. žemljico iz ust.
Tako da vsako hrano mu moram sama dajati v ustauser posted image
Zdaj pa res ne vem ali sem jst prehitra, ali res še ne obvlada te zadeve.Lahko samo povem da sva imela z uvajanjem gh tudi dosti problemov, enostavno ni poštudiral da mora odpreti usta, tako da sem mu od 4 meseca komaj nekaj spravila v usta (a vse ko je dobil v usta mu je zelo dobro teknilo-kar je bil dokaz njam njam),no komaj ko je bil star 7 mesecev je začel odpirati usta.
Upam da je imela oz. ima takšen problemček kot jaz.(mogoče pa jst vse skupaj preveč hitim)
Hvala
Anita

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naj ga naučim?
10.9.2008 21:03:24   
Naja31
od 4 meseca komaj nekaj spravila v usta (a vse ko je dobil v usta mu je zelo dobro teknilo-kar je bil dokaz njam njam),no komaj ko je bil star 7 mesecev

Glede tega bi rekla, da si res pohitela, če otroček še ustk ni hotel odpreti.
Glede prvega pa ne rzaumem dobro. A ne zna prijeti in potem nesti v usta? Ali prime in ne zna dati v usta, ne zadane ust, jih zgreši? user posted image  Ker moj mlajši sin (5 mesecev) zdaj vse nosi v usta in mi ni jasno kako potem 9 mesecev stra otrok tega ne bi zmogel.

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2008 21:13:14   
anita4
mogoče sem narobe napisala, ampak hrano je imel zelo rad , samo ni imel občutka oz. ni dojel da se usta odpirajo.Glede zdajšnega problema, v rokice prijema vse kar vidi , še tako majhno pikico na tleh , ampak enostavno v usta ne daje nič.
Sej po drugi starni je to zelo vredu , ker ko se igr zunaj v travi ali med igračami ne daje v usta popolnoma nič,samo gleda obrača , meče na okrog(tako kot vsi user posted image ) ampak v usta res nič.
Problem pa je seveda v tem k bi on lahk počasi držal žemljico in jo grickal, še posebej sedaj ko mu kuka že 6 zobek ven , on tega ne zna.
Vsaki dan trenirama (sej se sliši smešno) žemljico  da v roke ampak jo raje zmučka , če mu pa jaz hočem dati košček žemljice pa že ko zagleda kaj delam odpira usta , sam pa noče.
Ne vem kaj naj, naredim?

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2008 10:17:05   
Nika v službi
Naša tudi ni nikoli sama držala v roki hrane in jedla, pa je zrasla v povsem normalno 3-letnico. Očitno nekateri tega ne marajo, jim ni v interesu. Takrat sem se tudi jaz spraševala, če je kaj narobe, ko sem gledala ostale, kako so vedno nekaj grickali, ampak potem sem odnehala. Je pa res, da ta mala še zdaj ni ljubitelj tega, da bi hrano držala v rokah. Ker ne mara umazanih rokic.user posted image  Sendvič raje poje tako, da si kruh nadrobi v koščke, salamo pa ji narežem in postrežem vse skupaj na krožniku. Dama, kaj češ.user posted image

Če ostalo prijema, se ne bi preveč sekirala.

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?