Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 30.6.2008 10:56:07
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
kaj pa njeni starši? da bi se obrnila na njih?mogoče najdeš številko njene setre, brata, pa pokličš njih?
|
|
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 30.6.2008 11:06:05
|
|
|
|
urška
|
na srednji šoli bi ti mogoče lahko dali naslov prebivališča ki ga je imela takrat.
|
|
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 30.6.2008 12:23:33
|
|
|
|
lol
|
Tukaj gor napiši kdo to je ,ni vrag da je katera ne bi poznala in ti lahko pomagala
|
|
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 30.6.2008 12:37:06
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: lol Tukaj gor napiši kdo to je ,ni vrag da je katera ne bi poznala in ti lahko pomagala Se strinjam...saj če jo kdo pozna, se pa potem dalje lahko dogovarjate preko ZS.
|
|
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 30.6.2008 13:34:43
|
|
|
|
ledenka
|
da ne boš ravno imena objavljala - napiši srednjo šolo in letnik, kdaj sta hodili tja. pa se dalje pogovarjaj po ZS
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 30.6.2008 13:55:44
|
|
|
|
Nika v službi
|
Lahko povem, kako so meni našli. Pri našem župniku! Ja, je šla ena od sošolk, ki je vedela, da sem bila aktivna v naši župniji do župnika in prosila za podatke. V župniščih imajo namreč tudi poročno knjigo (če je seveda cerkveno poročena in če je spremenila priimek) in bi se mogoče tam dalo kaj uredit. Druga opcija je, da greš tja, kjer je sošolka nekdaj stanovala in poskusiš preko sedajnih lastnikov najti pot naprej. In seveda preko staršev, ostalih sošolk, na šoli, tam, kjer se je udestvovala (npr. plesna šola, kak zbor...). In seveda ti ostane tudi RR. Srečno!
|
|
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 30.6.2008 14:59:20
|
|
|
|
mml
|
kaj pa facebook?
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 30.6.2008 15:35:21
|
|
|
|
felicia
|
no bom kar tukaj napisala srednja zdravstvena šola v Ljubljani, leto rojstva 1981, Zadnje znano prebivališče na Prulah v Ljubljani, je pa blond, full luštna punca ime ji je pa Špela. Res upam da jo katera pozna
|
|
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 1.7.2008 8:23:07
|
|
|
|
felicia
|
očitno jo noben ne pozna uf pa tako bi rada stopila v stik z njo
|
|
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 1.7.2008 8:49:23
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ja, kaj pa njeni starši oz. njen takrat domač naslov? A si njene starše kontaktirala? Ker mene so ravno preko mojih staršev našli, ko so pripravljali obletnico. So pač poklicali moje starše in se pri njih pozanimali.
|
|
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 1.7.2008 11:01:53
|
|
|
|
LoCa
|
bom jaz nekoga vprašala, ki je isti letnik in je hodil na sr. zdr. v lj. samo ne pričakuj preveč. a priimka pa ne veš?
|
|
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 1.7.2008 11:05:31
|
|
|
|
felicia
|
staršev žal punca nima oz. je to malo zakomplicirana stvar, sem probala tudi po facebooku pa je ni not. priimek imam in ga poznam sam nisem hotla tuki tako javno gor. V mobitelu je registrirana ampak mi nočejo dati njene tel. številke ker ona ne želi da je njena tel. št. javna.
|
|
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 1.7.2008 12:41:44
|
|
|
|
LoCa
|
ne bo nič.žal upam da jo najdeš
|
|
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 1.7.2008 12:44:40
|
|
|
|
Hope2
|
Ma ne vem, če ti je res taka dobra prijateljica, bi skorajda mogla met njen naslov, četudi star in vsaj iz tega bi lahko začela brskat naprej. In sigurno vsaj 1 vajin sošolec ima njeno telefonsko ali naslov. Meni je vse skupaj malo čudno . Glede na to, da ste mlada generacija, bi to moglo bit še toliko lažje
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.7.2008 12:47:45 >
|
|
|
|
RE: kako naj še iščem prijateljico iz srednje... 1.7.2008 12:48:01
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia staršev žal punca nima oz. je to malo zakomplicirana stvar, sem probala tudi po facebooku pa je ni not. priimek imam in ga poznam sam nisem hotla tuki tako javno gor. V mobitelu je registrirana ampak mi nočejo dati njene tel. številke ker ona ne želi da je njena tel. št. javna. Kontaktiraj kalbota. Mogoče bo lahko pomagal. Mogoče.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?