Aleksandra
|
Pozdravljene! Naša miška je bila včeraj stara 3 mesece. Vse od začetka smo imeli več kot dovolj mleka, tako da ga je poln tudi zmrzovalnik. Še preteklo nedeljo je bilo tako. Od ponedeljka pavsak dan večje težave - se pravi manj mleka. Tako, da sumim, da se miška zvečer ne naje toliko kot bi želela, saj je se ponovno začela zbujati ob 3.00 uri in vleče kot nora. Zaspi ob 8.30/21.00, prej pa je spala do cca. 4.30/5.00 včasih pa še več. Pa ne misliti, da ji nisem nič poskušala dodajati. Sem in to vsak dan moje mleko iz zmrzovalnika, a noče jesti iz flaške oz. povleče zelo malo, nato pa se flaške brani dobesedo z vsemi štirimi. Ponoči, zjutraj in dopoldne še ni problema z mlekom, popoldne pa se mi zdi, da je že kar težko, saj vleče in vleče v nedogled, potem pa se vedno sama odstavi. Vedno nato še preverim, če je še kaj ostalo v dojki, če je nehala, ker ni več lačna ali ker je obupala. Teže že a tako po kapljicah. Poskusili smo (jaz, moja mama, mož) ji dati sekleničko pred dojko, po dojki...pa je v petek potegnila ven samo 20 ml, včeraj pa 30. Pa še to tako bolj po sreči, saj meče cucelj sem in tja po ustih. Tudi dude ne mara, doji pa se preko nastavka. Dvakrat sem pretekli mesec že morala po nujnih opravkih in je enkrat normalno pila po steklenički, drugič pa ni hotela. Da bi imela dovolj mleka veliko pijem - čaje za dojenje, vodo, zeliščne čaje. Me zelo skrbi kako bo, če bo res zmanjkalo mleka, miška pa ne bo hotela flaške. Ima katera izkušnjo, predlog kako jo navaditi, da bo sprejela tudi stekleničko. Hvala! LPS
|