Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako mora bit obrnjena... 9.8.2007 8:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj ne bi morala biti glava na severu Ker kao poteka magnetno polje od severa proti jugu Nisem 100%
|
|
|
|
RE: kako mora bit obrnjena... 9.8.2007 9:01:10
|
|
|
|
Maleal
|
Ja glava mora bit obrjena na sever.
|
|
RE: kako mora bit obrnjena... 9.8.2007 9:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ma....tko je.....načeloma so rekli da mora biti S-J, ampak jaz ti iz izkušenj povem, ko sem imela otroško sobo sem se najboljš počutla Z-V.......res je bilo vidno bolje, ko sem obrnila posteljo. Ampak po moje nima samo smer postelje vpliva. Pravijo še, da je treba upotevati energijske tokove med okni in vrati in vodne tokove, pa.....polno tega. Cela znanost v glavnem. Jaz se na to sicer ne spoznam, svojo spalnico sem obrnila tako, kakor je pohištvo šlo noter (mansarda). Ni bilo možnosti izbire. Res pa zdaj spimo S-J.
|
|
|
|
RE: kako mora bit obrnjena... 9.8.2007 10:49:21
|
|
|
|
ajtak
|
, morm ornk preracunat ampak tako verjetno ne bo slo pohistvo v sobo... Nic zaceli bomo z Z-V in ce ne bo slo bom premikala...
|
|
RE: kako mora bit obrnjena... 9.8.2007 13:03:52
|
|
|
|
nena82
|
Naša ima postelj S-J. čez dan je to ok, ponoči pa vedno spi V-Z.
|
|
RE: kako mora bit obrnjena... 9.8.2007 14:02:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo sicer zaradi pomanjkanja in razporeditve prostora pojstle glih tako, kot naj ne bi bile, ampak se vidi pri tamalih dveh, ko se v spanju obračata, da se obračata na sever, pa tamala včasih tudi na zahod.
|
|
|
|
RE: kako mora bit obrnjena... 9.8.2007 15:24:14
|
|
|
|
ajtak
|
o Tasonka, kako si kaj??
|
|
RE: kako mora bit obrnjena... 9.8.2007 17:55:36
|
|
|
|
Mojc
|
Kolikor jaz vem, je njbolje S-J, gre tudi V-Z, najslabše pa je Z-V in J-S.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?