Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sindarin kako se odločate in koliko sploh razmišljate o tem. jaz in moj partner sva si glede tega zelo zelo različna. že od začetka sem težila, da moj otrok ne bi imel preveč in preveč podobnih si igrač. kupovala sem glede na starost otroka in predvsem motivacijske igrače. sčasoma, ko je otrok že sam izrazil, kaj mu je všeč, sem poslušala njegove želje, čeprav je teh vedno več. vsakič, ko dobimo kakšen katalog z igračami, ga z njim "preštudirava"... kupujem tisto, kar je všeč obema. IZVIRNO SPOROČILO: sindarin se vam zdi da cena odraža kvaliteto, poznate naziv DOBRA IGRAČA-slovenski znak kakovosti, cena ne odraža vedno kvalitete, se mi je že zgodilo, da sem dala več denarja za nekvalitetno igračo in pa tudi obratno. znak varne igrače poznam, a ugotavljam, da je s tem znakom označena tudi kakšna, ki si tega ne zasluži. glede same kvalitete se mi še vedno zdijo kvalitetnejše igrače "igrače s tradicijo" (alla lego npr.) IZVIRNO SPOROČILO: sindarin iščete te igrače, jih kupujete, kje sploh navadno kupujete igrače, v koliko različnih trgovin greste se mi je zgodilo, da sem iskala kakšno igračo (nazadnje lansko leto lego lokomotivčka Tomaža) a je nisem našla nikjer (edinole na internetni strani e-bay)... 2 meseca kasneje so se pojavile,... tudi kakšno knjigico ali zgoščenko sem že neuspešno iskala... je že tako da kljub globalizaciji ostajamo vaška skupnost. IZVIRNO SPOROČILO: sindarin kje sploh navadno kupujete igrače, v koliko različnih trgovin greste, koga vprašate za mnenje, kupujete dražje ali cenejše igrače, ob katerih dnevih nakupujete... kupujem v trgovinah, ker še vedno želim prej videti preden kupim. ponavadi grem samo v eno trgovino, ker se mi ne da letati naokrog... največ dve. če kaj iščem, iščem telefonsko ali mimogrede... za mnenje vprašam edinole otroka, kateremu kupujem... oz. v primeru da gre za darilo njegove starše (zelo malokrat). pri kupovanju igrač ne gledam na ceno. če je "predraga" jo kupim ob posebnih priložnostih (rojstni dan, božiček,...) pa veliko sreče pri pisanju diplome!
|