|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako kličejo...
5.4.2009 19:26:08   
J.L.
vaši malčki prababice in pradedke? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako kličejo...
5.4.2009 19:28:38   
Tisana
Zdaj smo prišli šele do mama, ata, baba. Počasi. Po mojem bo prababico klicala tako kot ji jaz rečem.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2009 19:30:34   
misa4
Pradedk je nono, prababica pa babi, ker pa sta še dve babici, si pa pomagamo babi+ime.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2009 19:33:33   
J.L.
saj, moja je tudi samo še pri mama, ata pa bab, za prababico pa se mi zdi predooolgo, da bi jo klicala tak.

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2009 19:35:01   
J.L.
sem dobila predlog od moje mami (no ona si je kar dovolila poimenovat prababico v STARA MAMA). mislim wtf? kakšna stara mama? user posted image nič mi ni jasno. 

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2009 19:38:21   
Anonimen
Pradedkov nimata več, prababici pa kličeta tako, kot ju jaz, ena je torej mati, druga pa stara mama. Sem pa vsem rekla, da naj se sami zmenijo z otrokom, kako bi radi, da jih kličejo. Stara mama je zato včasih tudi teta. Važno, da se imajo radi in se razumejo.

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2009 20:38:31   
smejčica

Pri nas je tako:

babici kliče- babi
dedana-deda
prababici-oma
pradeda-ota

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2009 20:43:33   
Naja31
Babici reče  babi, prababici pa babi Mija (jaz jo kličem Mija).

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2009 20:45:30   
blaža
Moja starša sta Babi in Dedi, tašča in tast sta Nona in Nono in pranona je stara nona- ker si je tako sama izbrala.( meni ni blo všeč, ma glavno da je njej ok, smo se pa že navadli)

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.4.2009 23:08:51   
dejzi
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Pri nas je tako:

babici kliče- babi
dedana-deda
prababici-oma
pradeda-ota

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2009 8:38:09   
Katjusa
jst mam še sam eno staro mamo in ker jo jst kličem stara mama smo tud tamelega navadli da reče stara mama, moja starša sta babi in dedi od mojga pa oma in dedauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.4.2009 10:13:26   
Anonimen
starejsa je klicala mojo mami-ZLATA MAMA,mojo mamo-SREBRNA MAMAuser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?