|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako kaj s tetami iz krvavca?
21.10.2004 10:30:51   
majana
Drage forumovke, posebno tiste, ki v teh dneh čakate :hudicek: Kako je kaj? A katere mogoče nekaj časa ne bo imela težav s tem?
Pri meni ni tokrat nič, torej horuk v nove čase.:zmeden:

Pa še to vreme je grozljivo. Kar nekam dol tlači.

lp
majana
;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
21.10.2004 10:52:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2004 10:57:49   
martita
Nič ne skrbi,
nisi edina, ki bo ostalu tu....vsaj do naslednjega meseca :zmeden:?

Jaz sem že mislila, da bom 9nebesa, pa me je s precejšnjo zamudo na 36. dan obiskala :hudicek: :hudicek: :hudicek:!

Torej pogumno naprej! :sloncek: :sloncek:

martita

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2004 11:18:15   
enci
Majana,
tudi jaz se vedno ostajam tle ... prejsnji petek me je po 6 dnevni zamudi obiskala :hudicek:. Sedaj je ze odsla, ... morda za 9 ali pa le za 1 mesec?!
Kaj cmo.
O vremenu pa NO COMENT!!!!

lp
enci:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2004 13:00:04   
Tiamo
Pozdravček,

tudi jaz jo:hudicek: čakam jutri, znakov še ni, vendar bodo po mojem prišli :ups:.

Po SS imam :hudicek: na 22 dni, prej sem jo imela na 26, tako da bom morala počakati do 26. Bomo videli kaj in kako.

Tole vreme tudi mene ubija (sem kot tale :muca: ), kaj bi dala za en sočni žarek. V LJ je prav zaspan dan. Kako je drugot?

Lp Tia74

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2004 13:26:58   
Ninika1
Pozdravljene!
Tud jaz jo mam že od nedelje:(( :(( :((
Pa tako pozitivo je kazalo...
21.dan ciklusa sem malo zakrvavela in sem misla, da je vgnezditvena krvavitev.Potem pa je prišla :hudicek: 28. dan (čeprav sem imela zadnje 3 mesece ciklus na 32-34 dni) in še do danes se je nisem rešla. Imam jo že 4. dan (sicer zelo slabo) le en dan je bila malo močnejša:( :( :(
A se bomo trudli naprej, a ne?:sloncek: :sloncek:
Lp, Ninika:muca:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2004 13:57:22   
pravljica
jaz je NEpričakujem za vikend...zdaj me pa zanima, če so katero napadli mozolji ob začetku nosečnosti, ker jaz se ne morem pogledat v ogledalo...neverjetno...a je to samo znak za M al je možno tud kaj več?

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2004 14:33:47   
tinkamiška
Midva bova pa vsak čas začela spet :sloncek::sloncek::sloncek: in moram povedat, da se mi že lušta! Še mal pa se bo packa poslovila. Jutri začnem spet s klomifenom - 3 mesec. Upam, da bo vse vredu in da nebo cistic.

Lepo se imejte in naj se packa hitro poslovi, tiste, ki je pa ne čakata, pa naj sploh ne pride!!!

Tinka

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2004 14:38:30   
simonas
Tina30 - mogoce pa ravno zato bo... Mi je marsikatera rekla da je ravno takrat ratalo, ko so obupali in najmanj :sloncek::sloncek::sloncek:...

Simona

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2004 15:52:57   
pravljica
ej tiha, verjetno čist eno primitivno vprašanje...kaj in zakaj je klomifen? :ups: kaj je lahko narobe, če imaš slučajno ciste pa tega ne veš, in zanosiš??? lp

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2004 16:17:55   
TASI71
Tina,
mogoče te pa čaka presenečenje tokrat. Tako kot upam, da čaka mene.

Potrpiva še kakšen dan in upam, da :hudicek: ne bo prišla in razlogov za :(( in slabo voljo :( ne bo.

LP Taši

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2004 12:36:44   
Bety
Eh pri emni vedno ista pesem...

takoj po O imam vse znake, da bo M prišla (šravfa me po trebuhu, križ me boli, joške fuuuuul napete, lačnaaaaaa fuuuuuul, tečna sem za 10 nosečk...) potem nastane veeeeeliki MOLK, vse se umiri, jaz sem brez razloga srečna in to traja en teden...potem se po navadi pojavi rdeča tetka M...:hudicek: :((

In zdaj sem v tem obdobju umirjanja...M pa pričakujem od torka do petka...sigurno bo prišla...:((

Najhujše je, ko si na poraze že navajen...:(

Punce, držimo skupaj, morda kaj pomaga...:sloncek:

:love:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?