|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako kaj kaže?
13.3.2005 19:57:39   
lucika
martita, urška61,buskica, andrejka76... kako je? je prisla grda teta al ne? jaz se kar čakam, čekiram na pet minut, če je že kje kaka sled. pa zaenkrat še ostaja upanje.
pa pri vas?

joj, kak bi bilo lepo... jaz se sam o dojenckih strani gledam, pa o vozickih... prejle mi je na sprehodu moj reku, lej vozicek, hitro ga vzememima...eni so meli zunaj parkiranga. jao, sam o tem se studiram in morim vse okol sebe...

nam bo uspelo ta mesec?

lep teden vam zelim.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako kaj kaže?
13.3.2005 20:00:07   
Anitka
Lucika a pri tebi :hudicek: že zaostaja? Držim pestke:miska::miska::miska::miska:, da je še vasj devet mesecev ne bo.

:metulj:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako kaj kaže?
13.3.2005 20:06:04   
lucika
kaj pa vem...niti ne. še. ce ti vsak mesec, par mesecev pride m kak dan prepozno, je fajn mal dolzino ciklusa prestavit. ker ti pac verjetno ne zaostaja, ampak tako je. logicno?
jutri so se šanse, pol pa bo zaostajalo. sem si dala zaj kar 4 dni razpona. od do. pa je manj nerviranja, ce ne pride na sekundo. manj, ampak se vseeno fuuuuul.

joj, jaz bi se zamrznit dala, da bi prej minilo tole cakanje...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako kaj kaže?
13.3.2005 20:08:41   
Anitka
Saj bo, kar mirno. Vem, da tole presneto čakanje ni nič kaj fajn. Bom tudi jaz jamrala tam nekje čez dva tedna in se spraševala bodo :modri::roza: ali laparoskopija.

Lucika držim pestke, da boš v tem tednu že v 9nebesa

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako kaj kaže?
13.3.2005 20:15:23   
lucika
anitka, bom drzala pesti za crtice. fejst mocno. skupaj z onimi za sebe, tak da ves kak fejst mocno bo to....

mi je pa hecno. danes panicarim in nic ne vem. vse kar cutim, ne vem, ce je res, al se mi sam zdi. ko bom zsagledala crtice...isto sekundo me bo pikalo, pa scipalo. pa....ja, pa svet se mi bo obrnil na glavo.

komaj cakam.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako kaj kaže?
13.3.2005 20:36:41   
buškica
Ja pri meni se je pojavila v soboto zvečer, po štirih dneh zavajanja. ti grda packa.:((

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kako kaj kaže?
13.3.2005 20:46:04   
lucika
res grda! kaj ko bi jo nekak ubila? saj ves, da ne bi do nas prisla...bodi dobra, no!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kako kaj kaže?
13.3.2005 20:48:59   
buškica
Zdej sem jo jest prevzela za vse vas. Tko da jo k tebi ne bo. Sem ji izrecno prepovedala.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kako kaj kaže?
13.3.2005 20:58:57   
cuma
imam eno vprašanje za vas...
se mi še ni zgodilo, zato sprašujem:
noseča nisem (vsaj pred 1 tednom je bil CB še negativen) pa me poleg povečanih in polnih prsi muči še ena zadeva! ko :sloncek: z mojim :love: imam občutek, kot da imam namesto mehurja en napihnjen balonček in čutim tako tiščanje vsake toliko časa. Tudi če se ful smejem me tišči ali ko telovadim.
poznate ta občutek?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kako kaj kaže?
13.3.2005 21:00:43   
Anitka
Buškica ti se kar razjokaj zaradi te packe, če ti bo lažje, potem pa gremo hitro v nov boj :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Upam in želim ti, da je to zadnja :hudicek: pred preselitvijo v 9nebesa

:metulj:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kako kaj kaže?
13.3.2005 21:05:36   
Anitka
Cuma :zmeden::zmeden2: bi ti rada pomagala z odgovorom, a žal ne pozam takih občutkov. A tebi M zamuja? Če ti držim :miska::miska::miska::miska: da so to morda znaki :modri::duda::roza:

Anitka:metulj:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kako kaj kaže?
14.3.2005 6:11:21   
mozart
No tudi mene je ta mesec-PONOVNO, povlekla za nos:((. Spet sem bila skoraj sigurna, da sem noseča, a glej ga zlomka, včeraj se je prav potuhnjeno prikazala:hudicek:. Ne bom pisala, kako sem bila ponovno razočarana, saj najbrže vse ve to veste. Za piko na i, sem danes sanjala, da sem prišla iz porodnišnice s čudovtim sinčkom, ga kopala, dojila... se zbudila, ponovno vsa žalostna zaspala in ponovno sanjala, kako ga dojim, previjam ipd:zmeden:.

Kriza vam rečem. Tko sem žalostna in obupana, da kar ne morem povedati:((. Dobro da so nam ustvarili ta forum, da lahko svoje bolečine delimo z vami, katere to razumete.

hvala vam in lep dan.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kako kaj kaže?
14.3.2005 6:51:17   
Skye
punce nič bit žalostne........tud mene je ta mesec obiskala....pa prvi dan je človek na tleh in bi se kar razjokal:((....drugi dan je že boljši, in tako naprej do dneva ko pozabiš na to :hudicek:M in greš veselo v nove boje zmagi nasproti;)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kako kaj kaže?
14.3.2005 9:36:07   
cmokec
Anitka, jaz bom kar malo zmolila zate (kar še znam). Upam, da je tam gor resnično kdo, ki bo slišal naše iskrene želje, da bi videla :modri::roza:

:miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kako kaj kaže?
14.3.2005 13:25:58   
martita
....:grrr::grrr::grrr:...včeraj me je obiskala :hudicek:!!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kako kaj kaže?
14.3.2005 15:51:06   
Urska61
Ja, mene je tudi že obiskala, in sicer v petek dopoldne. Cel teden sem si govorila, če v petek še nič ne bo, naredim test. In ko sem prišla iz službe, me je že zvijalo.:(
Držim pesti za tebe, da je še 9 mesecev ne boš videla!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kako kaj kaže?
14.3.2005 19:08:02   
Anitka
Cmokec a si zmolila?;) Če si in če bo nekdo tam zgoraj uslišal tvoje želje, potem se bodo počasi vojački združili z mojim jajčecem:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::)-:)-

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?