Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 9.9.2009 22:13:43
|
|
|
|
thaiss
|
Mi našega 2,5 letnika čez dan oblačimo v kartke hlače+kratko majčko in sandale. Zjutraj mu dam povrhu tanko jopico do vrtca, ponoči pa je še v poletni pižami in pokrit z rjuho. aja, smo pa iz obale
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 9.9.2009 22:41:28
|
|
|
|
sneguljčica
|
mojega 2,5 letnika oblečem v kratke hlače, kratke rokave in jopico na zadrgo za zjutraj, pa nogavice in teniske. Čez dan je v kratkih rokavih, razen en dan, ko je pihalo, je imel majčko, ker ga je zeblo. Ponoči ga zdaj oblečem v pižamico in pokrijem s tanko odejico, pa se itak največkrat odkrije. P.S.: nismo z obale
|
|
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 9.9.2009 22:50:32
|
|
|
|
birdy
|
Mjo dveletnico mam v dolgih hlačah in kratki majci. Zjutri k gre v vrtec ma čez še jopco, isto zvečer če je tok pozn še uzun, recimo nekje po osmi. Spi pa ona v moji kratki majci, ji pride k ena mal bolj grda oblekca Pač to hoče, kva čem. Pokrita je zaenkrat z deko, ko časa pa ne vem, ker se ponoči tud odkriva...
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 9.9.2009 22:53:36
|
|
|
|
kaya2007
|
tanke hlače (legice ali kaj podobnega), kratki rokavi in še nekaj za čez po potrebi. ponoči imamo pa že ta dolgo pižamo, pa malo jo z dekico pokrijem, ampak itak zbrca dol. v vreči je še nimam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 0:02:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 10.9.2009 6:56:05
|
|
|
|
Majabo
|
danes zjutraj prvic v body z dolgimi rokavi, cez pa srajcko, hlace so pa ze nekaj dni dolge spi v pajacku, ker je večno odkrit mu dajem takega, ki ima zaprte nogice
|
|
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 10.9.2009 7:00:40
|
|
|
|
srki
|
Bodi s kratkimi rokavi, čez eno majčko, po potrebi zjutraj za v vrtec še jopico, dolge hlače. Čez dan isto, samo brez jopice. Spi v pižami, odkar se je ohladilo, ker se stalno meče in je non-stop odkrit. Sem iz krajev, kjer imamo zjutraj + 2 stopinji Celzija, čez dan pa 15. V slučaju, da bi se katera zgražala, koliko oz. kako ga oblačim .
|
|
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 10.9.2009 7:38:24
|
|
|
|
*piškotek*
|
Dolge hlače, majica s kratkimi rokavi, čez majica z dolgimi rokavi, za v vrtec zjutraj še jopica, nogavice. Če je na sončku je v kratkih rokavih (jih tudi v vrtcu slečejo), doma pa ko je na terasi oziroma vrtu senca ima obvezno še dolge rokave čez. Spi pa tudi v pižami, pokrit je z odejo, se pa itak kmalu razbrca in odkrije.
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 10.9.2009 7:52:06
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek* Dolge hlače, majica s kratkimi rokavi, čez majica z dolgimi rokavi, za v vrtec zjutraj še jopica, nogavice. Če je na sončku je v kratkih rokavih (jih tudi v vrtcu slečejo), doma pa ko je na terasi oziroma vrtu senca ima obvezno še dolge rokave čez. Spi pa tudi v pižami, pokrit je z odejo, se pa itak kmalu razbrca in odkrije. ENAKO
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 10.9.2009 7:58:14
|
|
|
|
tinkatonka
|
Dolge tanjše hlače, majica s kratkimi rokavi, čez majica z dolgimi rokavi, za v vrtec zjutraj še jopica, nogavice in supergi. Če je popoldne vroče je v kratkih rokavih (tudi pri nas jih v vrtcu slečejo), popoldne ko je doma in je zunaj ima obvezno še dolge rokave čez. Spi pa v dolgi pižami, pokrit je s kovtrom, ker je rad zelo na toplem, tudi on se ponoči razbrca, ko ga pa malo zazebe, pa kovtr nase povleče in se zabubi notr.
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 10.9.2009 8:25:31
|
|
|
|
Najaa
|
Tavečja ima za v vrtec ima tanke dolge legice in kratko majčko, čez pa nekaj z dolgimi rokavi. Za spat ima tanko dolgo pižamo. Pokrijem jo za enkrat samo z rjuho.
|
|
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 10.9.2009 10:52:03
|
|
|
|
barni
|
Nasi se malo manjka do dveh let. CEz dan je v trenirki ali dolgih hlacah, nogavicke in supergice ali sandale. Zgoraj bodi s kratkimi rokavi in cez majica z dolgimi. Ce je vroce, ji slecem majico, samo zdaj se mi sploh ne zdi vroce. V ponedeljek smo prisli iz +40 stopinj na +20 in je kar sok. Najprej sem jo imela v pizamici v celem z nogicami, naslednji dan sem spodaj dala bodi s kratkimi rokavi, danes sem jo prvic dala v pizamico in se v vreco, ker je nimam pokrite, saj se takoj zbudi, ko jo pokrijem - ze od malega noce biti pokrita in potem se mi zdi, da je premalo, ceje celo noc samo v pizamici, saj je zjutraj vsa hladna na otip. Saj ne vem kaj je najbolj prav. Samo ce pomislim, imamo tudi pozimi isto temp. v stanovanju kot sedaj, pa jo imam vedno v vreci.
|
|
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 10.9.2009 10:52:24
|
|
|
|
Lunca1
|
pri nas je oblečen v body brez rokava, čez majčko s kratkim rokavom, dolge hlače in nogavičke. Za ven pa jopico. Spi v poletni pižami v spalni vreči, čez pa odejo, samo je bolj odkrit kot ne.
|
|
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 10.9.2009 10:58:14
|
|
|
|
mama11
|
Zjutraj dobi dolge hlače, spodnjo majico, tanjši pulover, nogavice. Na poti v vrtec še jopico (ob 8h je pri nas 13 stopinj). Čez dan dobi po potrebi namesto puloverja majico s kratkimi rokavi, ampak pri nas je dovolj toplo samo na soncu, v senci še mene zazebe. Za spat pa ima body z dolgimi rokavi, bombažen pajac in poletno spalno vrečo. Stara je pa skoraj 22 mesecev.
|
|
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 10.9.2009 11:01:07
|
|
|
|
tintin
|
zjutraj: dolge hlače, štunfke, tanek bodi z dolgimi in čez kratko majco ter tanko jopico spanje: bom. pajac - pižamica in tanka spalna vreča
|
|
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 10.9.2009 11:15:04
|
|
|
|
lilka
|
Zdej, ko se je tako čudno ohladilo dam sp. majčko in dolge rokave tanjšo majčko, za do vrtca še jopico ker je blo 5 stopinj zjutraj, čez dan ima kratke, če se segreje, spodaj pa dolge in nogavičke, ker sem tako tudi jaz oblečena, ker je hladno. Jaz jo vedno oblačim kot sebe. Pokrita je pa zdej že z kovtrom ker je v sobi 19 stopinj n sem tudi jaz pokrita s kovtrom.
|
|
RE: kako jih pokrivate in oblačite 11.9.2009 14:23:07
|
|
|
|
nia5
|
Kmalu bo 16m, čez dan ima body s kratkimi rokavi, čez pa majčko ali trenirkico z dolgimi rokavi, hlačke, zokne. Ponoči pa obvezno body z dolgimi rokavi in čez spalnega pajaca z zaprtimi nogicami, ker ni niti sekunde pokrita, saj se premetava ponoči, če pa že je, se zamota v koco in se zbudi, tako da je niti ne pokrivam.
< Sporočilo je popravil nia5 -- 11.9.2009 14:24:28 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prazniki na delovni dan v letu 2025V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?