|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako je z ovulacijo pri meni?
28.7.2007 10:43:20   
atteya
Pozdravljeni!
Zaradi slabe novice pri ginekologu, se morava z možem odločiti za še enega otroka v čimkrajšem roku, kajti obstaja zelo velika možnost, da ga sicer ne bova več mogla imeti.
Rodila sem pred dobrimi 10 meseci in menstruacije še nimam. Lahko z možem sicer poskušava kar tako, na slepo, pa vendar me zanima kako naj vem kdaj imam ovulacijo in če jo sploh imam, če nimam mesečnega perila. In če se nama slučajno posreči, ali testi nosečnosti pokažejo nosečnost pravilno in kako sploh preveriti reč s takim testom, saj povsod v navodilih piše, če menstruacija izostaja en teden ali kaj podobnega?

Prosim za vaše nasvete. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako je z ovulacijo pri meni?
28.7.2007 12:21:20   
kodrana
pozdravljena.
sama s tem nimam izkušenj, mogoče ti bo znala katera druga bolj svetovati.
moj nasvet pa je, da čim več user posted image . po moje je  najbolje, da se tudi opazuješ. jaz čutim ovulacijo. ali pa opazuješ sluz. še posebno pa je lahko pokazatelj, da se ti bo bolj luštalo user posted image . user posted image user posted image kar se tiča testa, ti pokaže kake 14 dni po nezaščitenem odnosu. če je ovulacija bila takrat seveda. najbolje je, da en mesec intenzivno user posted image  in potem naredi test.
nimam pametnejših idej.
srečno in da se vema čim prej posreči user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2007 14:34:56   
MARTINŠČICA
Bonga-bonga (user posted image ) na 2 dni. Ovulacijski testi in merjenje BT. Upam, da vama čimprej uspe.

200% MAMI

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2007 13:21:32   
Ze pequeno
Mislim da je najbolje kar največkrat Digi Dagi po vaginali nagi. user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2007 18:09:23   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno
Mislim da je najbolje kar največkrat Digi Dagi po vaginali nagi. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ze pequeno)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2007 18:11:39   
Serendipity
Atteya  - kar lepo se prepusti user posted image  in upam, da boš kmalu user posted image .
Opazuj svoje telo in ugotavljaj spremembe - sluz, BT jaz ti pa držim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2007 11:33:17   
atteya
Najlepša hvala za spodbude!

Moram pa napisat, da bi že z veseljem digi dagi vsak dan ali pa na dva dni, ampak prvo je problem malček, ki spi zelo rahlo, drugo pa, da je digi dagi zame še vedno boleč in zato se ga malce izogibam. Zato si želim bolj natančne dneve, ko bi lahko se zgodilo user posted image .

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2007 11:37:07   
Naty*
atteya žal s tem nimam izkušenj, ampak poišči kako temo, kjer so se punce pogovarjale o ovulacijskih testih. Baje so v DM-u najcenejši in da tud relativno prav pokažejo?!

Pa veliko sreče!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.7.2007 12:00:52   
kodrana
atteya nisem ti svetovala ovulacijskih testov, ker so kar dragi, posebej, če jih hočeš delat pogosto, kar v tvojem primeru drži. ker še nimaš user posted image  in nikoli ne veš, kdaj se začne M. malo se opazuj. če ne gre drugače si jih kupi. srečno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?