|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako je s podaljšano porodniško
15.3.2011 8:16:41   
ribica84
Pozdravljene!

Zanima me kako je s tem: podaljšali so mi porodniško, sedaj pa bi dobila varstvo v vrtcu. Če ga dam v vrtec ali potem izgubim podaljšano porodniško?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako je s podaljšano porodniško
15.3.2011 8:22:16   
tix
Moja kolegica ga je imela še tri mesece doma in mesta v vrtcu ni izgubila 

(odgovor članu ribica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2011 8:22:36   
nadka30
ne vem če je možno imeti oboje , ker ti imaš podaljšano porodniško zaradi otroka in če gre otrok v vrtec po mojem je takrat konec z pordniško nisem sigurna zato me ne držat za besedo ampak mislim da oboje ni možno

(odgovor članu ribica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2011 8:26:05   
benika
Porodniško imaš menda podaljšano z razlogom in najbrž zaradi težav, ki jih ima otrok, ne zato, da boš dala otroka v vrtec, ti pa še malce uživala doma.
Ne, to dvoje ne gre skupaj in prav je tako.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2011 8:54:46   
ribica84
hvala za odg.

benika: moj namen ni da bi potem uživala doma, ampak se mi gre da ne bi izgubila vrtca.

(odgovor članu ribica84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2011 9:16:49   
benika
Če dobiš vrtec in imaš podaljšano porodniško, potem se zmeni v vrtcu, da ti šparajo prostor. Sej se da vse zmenit, brez skrbi.

(odgovor članu ribica84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2011 10:47:03   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: ribica84

hvala za odg.

benika: moj namen ni da bi potem uživala doma, ampak se mi gre da ne bi izgubila vrtca.

v vrtec prineseš odločbo in izvide z dopisom za odlog vstopa v vrtec. Ker je to zaradi zdravstvenih razlogov, ti mesto v vrtcu držijo 3 mesece.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu ribica84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2011 11:24:30   
sazi
Jaz sem se zanimala v našem vrtcu (ker sme imela podaljšano pri 1. otroku), pa potem ni bilo potrebno - k sreči.
Mesto smo dobili s februarjem. Rekli so mi, da če mi podlajšajo, samo javim v vrtec in me mesto čaka. Kot rečeno, ni bilo potrebno, je pa imel podlajšano en fantek, ki se je potem pridružil maja. Pa gre za v Ljubljani zelo zaseden vrtec z dolgo čakalno vrsto.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2011 15:08:33   
manna
Pr nas je blo podobno; porodniško sem dobila podaljšano do 15.septembra, s prvim pa naj bi šla v vrtec. Pediatrinja me je izrecno opozorila, da medtem ko sem jaz na porodniški otrok ne sme biti v vrtcu. Pa sem šla v tajništvo v vrtcu in vprašala kaj oni predlagajo, pa so rekli, da načeloma njih sploh ne briga, ampak da če hočem jo naj vozim samo do kosila. In sem jo potem pač lepo počasi uvajala, prav pasalo je. 

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2011 15:58:53   
eva1
Jaz sem v vrtec samo nesla odločbo o podaljšanju porodničke, mesto so mi seveda šparali in to je touser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.3.2011 19:37:52   
ribica84
Punce hvala lepa za vaše odgovore!! 

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.3.2011 9:22:36   
Kepica83
tudi meni so porodniško podaljšali. Tako da gre v vrtec konec maja. In sem šla v vrtec vprašat kako pa kaj. In so mi takoj izdali drugo pogodbo na kateri piše da pride v vrtec 31 maja. Tako da so mi mesto vseeno zasigurali.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu ribica84)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?