ronja
|
Flaška, a nisi prejšnjič dobila enih zadev, če bi se slučajno ponovilo? Je bil to Voltaren, pa ni prijel? Se spomnim, da si pisala o tem (sem dala še lubiju za prebrat, da oba veva, kaj se lahko zgodi in kako reagriat). Za drugič: po moje mej pripravljen stolček v avtu, pa avto blizu parkiran - če ga slučajno nimaš, ker ti je lubi avto odpeljal, pa prosi koga, da ti ga pripelje nazaj, on se bo pa že znašel, da bo prišel domov, saj to je izredna situacija. Da veš, da imaš možnost malega v 5 min. pripeljat v bolnico, če bi se poslabšalo. Sicer ti veš, ali pridejo rešilci prej, ker imaš izkušnje, ampak če si blizu bolnice doma, potem je to hitreje. Pa da ga lahko pelješ že prej, magari na opazovanje, če veš, da se mu to vedno, kadar dobi vročino, dogaja. Ostalo pa itak že vse delaš. Če te kaj potolaži pa samo to: včasih te stvari zgledajo hujše kot pa se človek/otrok takrat dejansko počuti. Jaz dostikrat padem skup, pa ni to tako strašno matranje (pred tem je navadno hujše ), zgleda pa včasih kruto, sploh če kam butnem. Upam, da se mu ne bo nikoli več ponovilo! in zate in za tvojega Jakata!
|