|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako izpraznejo mehur?
26.2.2009 18:35:42   
prestige
Pozdravljeni!

Zanima kako spraznejo mehur, pred porodom. Ali to naredijo samo pred CR!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako izpraznejo mehur?
26.2.2009 18:37:38   
AnciM
Pred porodom sem šla sama na WC. user posted image Po porodu je pa večji šit. Tam mi je pa kateter vstavila in ven stočila predenj so me s porodne na oddelek odpeljal. Je bila tako nežna, da sploh nisem čutila, kdaj je cevko dala noter.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2009 18:56:22   
katra55
Pred porodom sem šla na WC, potem pa sem imela urgentni CR in po njem so mi dali urinski kateter.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2009 19:00:12   
Anonimen
Ti misliš na predrtje mehurja? To ni mehur lulanja....ampak poseben mehur, kjer je plodovnica v maternici

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2009 19:02:02   
Anonimen
anonimna sereš kmalfe.
Človek nima nobenega posebnega mehurja
Džizususer posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2009 19:03:14   
Anonimen
Aja,pa nobeden mehur ti ne spraznijo.
če te tišči lulat,kakat greš in to je to.
Ti pa samo z veliko in tanko palčko kot za štrikanje predrejo ovoje in ti odteče voda ni nobenega mehurja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2009 19:03:45   
Anonimen
Ni se mi treba spotikat v vsako posamezno besedo.....če si pametna si smisel mojega stavka razumela....če ne pa res džizus

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2009 19:03:46   
mulan
Prvič so mi med porodom s katetrom spraznili, drugič (drugi porod) pa sem toliko težila, da me lulat tišči, da so mi dali kahlico (s komentarji: ma sej to vas ne tišči lulat, ampak dojenček... user posted image  - sem jim dokazala, da vem, o čem govorim!!).

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2009 19:04:04   
dejzi
IZVIRNO SPOROČILO: prestige

Pozdravljeni!

lp

Greš lulat. Pred in po CR.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2009 19:05:40   
Anonimen
vsako besedo.
halo govoriš o mehurju.
In v tvojemu stavku je bil ves nesmisel.
ne strašit da ti mehur predrejo haloooo-bedastoče

(odgovor članu dejzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2009 19:05:57   
Anonimen
No, pol se pa posvetuj zakaj v porodni sobi rečejo "predrtje mehurja. Če še ne veš je to strokoven izraz, ki ga uporabljajo v porodnišnicah.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao jao

(odgovor članu mulan)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2009 19:07:27   
Anonimen
user posted image user posted image

Ti boš mene učila kako se strokovno rečeuser posted image
šala meseca

In ne rečejo da bood predrli mehur!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2009 19:07:58   
prvikoraki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No, pol se pa posvetuj zakaj v porodni sobi rečejo "predrtje mehurja. Če še ne veš je to strokoven izraz, ki ga uporabljajo v porodnišnicah.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao jao

Ja, anonimna ima prav. Tudi meni so rekli, da mi bodo predrli mehur, pa sem kar debelo pogledala. Na koncu so mi to vse lepo razložili.

Da je to predrtje, da odteče plodovnica.

< Sporočilo je popravil prvikoraki -- 26.2.2009 19:10:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2009 19:12:17   
prestige

No no ne se prepiratuser posted image , mislila pa sem pravi mehur. Ker nekatere pravijo da so jim vstavili kateter.

Malo se treba informiratuser posted image ...

lp

(odgovor članu prvikoraki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.2.2009 19:13:41   
Anonimen

Pozdravljeni!

lp

Malo čudno zastavljeno tvoje vprašanje, zato si dobila tudi čudne odgovore. Treba je bit jasni!!!

(odgovor članu prestige)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.2.2009 19:26:27   
prestige

Nevem kaj je bilo čudnega v mojem vprašanju?  user posted image
Če nekomu ni jasna razlika med mehurjem in plodovnim ovojem, nisem jaz kriva!
Pa koliko vem plodovni ovoj prederejo in ne izpraznejo, no vsaj pogovorno se tako uporablja. moje vprašanje pa je bilo postavljeno "kako izpraznejo".....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.2.2009 19:39:08   
prvikoraki

Pa koliko vem plodovni ovoj prederejo in ne izpraznejo, no vsaj pogovorno se tako uporablja. moje vprašanje pa je bilo postavljeno "kako izpraznejo".....

Sorry, ma tudi meni ni blo iz tvojega vprašanja kaj dosti jasno, ali poznaš razliko med enim in drugim mehurjem.
Meni se zdi čisto logično kako izpraznijo mehur (ali greš sam na WC ali ti vstavijo kateter)! Večina porodnic pa ne ve, da obstaja eni in drugi mehur. Zato sem ti tudi tako odgovorila in pritrdila anonimni.

Tebi se je nekaj zdelo logično, meni (drugim) pa drugo. Zato ti res predlagam, da si drugič bolj jasna, pa ne boš dobila dvoumne odgovore na dvoumno vprašanje.user posted image To je blo čisto dobronamerno.user posted image user posted image

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2009 19:48:04   
benika
No, za tiste, ki vam jasno zastavljeno vprašanje ni jasno...

med porodom ti mehur izpraznejo z urinskim katetrom. Meni so ga med samim porodom praznili 2x, to pa se dela zato, da se plodu naredi še več prostora za sam porod.

In še nekaj...povsod pravijo, da ti predrejo mehur, čeprav pri tem ne mislijo urinskega mehurja, temveč plodove ovoje.

Vam je sedaj jasnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
26.2.2009 19:54:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

No, za tiste, ki vam jasno zastavljeno vprašanje ni jasno...

med porodom ti mehur izpraznejo z urinskim katetrom. Meni so ga med samim porodom praznili 2x, to pa se dela zato, da se plodu naredi še več prostora za sam porod.

In še nekaj...povsod pravijo, da ti predrejo mehur, čeprav pri tem ne mislijo urinskega mehurja, temveč plodove ovoje.

Vam je sedaj jasnouser posted image

benika to je že od kdaj jasno vsem, samo nismo vedeli na kakšen mehur misli prestige....ti si pa res hitra....user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.2.2009 20:01:49   
prestige
IZVIRNO SPOROČILO: prvikoraki

Sorry, ma tudi meni ni blo iz tvojega vprašanja kaj dosti jasno, ali poznaš razliko med enim in drugim mehurjem.
Meni se zdi čisto logično kako izpraznijo mehur (ali greš sam na WC ali ti vstavijo kateter)! Večina porodnic pa ne ve, da obstaja eni in drugi mehur. Zato sem ti tudi tako odgovorila in pritrdila anonimni.

Tebi se je nekaj zdelo logično, meni (drugim) pa drugo. Zato ti res predlagam, da si drugič bolj jasna, pa ne boš dobila dvoumne odgovore na dvoumno vprašanje.user posted image To je blo čisto dobronamerno.user posted image user posted image

Aha za drugič vem, da ko postavim vprašanje, moram najprej povedat kaj že vem in kaj neuser posted image . Nisi vedela če vem razliko med enim in drugim mehurjem? Nevem imam samo enega, zato res ne poznam razlike. Pa če se tebi zdi čisto logično kako ga izpraznejo, bi lahko iz vprašanja razbrala, da se meni ne zdi če sprašujem kako. Ali ti tudi to ni blo jasnouser posted image !
Pa nikjer se nisem pritoževala nad odgovori, vsak napiše kaj misli, vsak sam pa izlušči, odgovor na svoje vprašanje.

Neposredna povezava do sporočila: 20
26.2.2009 20:10:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: prvikoraki

Aha za drugič vem, da ko postavim vprašanje, moram najprej povedat kaj že vem in kaj neuser posted image . Nisi vedela če vem razliko med enim in drugim mehurjem? Nevem imam samo enega, zato res ne poznam razlike. Pa če se tebi zdi čisto logično kako ga izpraznejo, bi lahko iz vprašanja razbrala, da se meni ne zdi če sprašujem kako. Ali ti tudi to ni blo jasnouser posted image !
Pa nikjer se nisem pritoževala nad odgovori, vsak napiše kaj misli, vsak sam pa izlušči, odgovor na svoje vprašanje.

Zdaj se pa ti ni potreba še posmehovat drugim...če se že nisi prej pritoževala.
Noben ti ni rekel, da moraš napisati kaj veš in kaj ne. Postavi bolj pametno ne dvoumno vprašanje.

Dobila si kar si iskala, zato nehaj.

Prvikoraki ti je to s prijaznostjo napisala, tvoj fit back pauser posted image

(odgovor članu prestige)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.2.2009 20:12:46   
prvikoraki
Sploh ne bom komentirala tvojega vzvišanega odgovora, prestige.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.2.2009 20:21:19   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljeni!

lp

Malo čudno zastavljeno tvoje vprašanje, zato si dobila tudi čudne odgovore. Treba je bit jasni!!!

Meni se ne zdi. Jaz sem ga razumela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.2.2009 20:35:22   
zmajaz
Jaz sem rojevala v sobi, kjer sva bile dve porodnici not in se spomnim, da je ona druga, ko je že skoraj rojevala, jamrala, da jo lulat tišči in so jo lepo vstali in peljali na wc. user posted image  In to je bilo tik preden je začela potiskat - še dobro, da jim ni kar na školjki rodila boga reva. user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.2.2009 20:50:36   
prestige

oh joj ja res sem dobila kar sem iskala, odgovor na vprašanje..., hvala punce.

Za tebe anonimna, prvikoraki nevem kaj se razburjata, če vama ni bilo jasno vprašanje, pač ste odgovorile tako kot ste mislile. Nekaterim je bilo jasno..., in so tako tudi odgovorile.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?