Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako izgleda cepljenje pod nadzorom 10.8.2008 22:56:20
|
|
|
|
mentos
|
pozdravljene, imam 13 mesecev staro punčko in ker je alergik na mleko, jajce, itd, jo moram peljati cepiti na Jesenice(cepljena naj bi bila 4, in to cepivo vsebuje jajce). Zanima me, do kdaj mora biti cepljena oz. ali naj še počakam, ker ima 13m, in je bolje pozneje? Me je strah, da ne bom prepozna. Prav tako me zanima, koliko časa bova ostali v bolnici, se morava prej najaviti, ali samo greva z napotnico. ? No ja, porodniška se mi konec meseca izteče in bi rada imela to nalogo opravljeno. Ker pa sem brala, da je bolje pozneje, vas sprašujem za mnenje. Naj počakam, ali naj peljem? Ste imeli po cepljenju kake težave? Alergija na jajčni beljak 57, na jajčni rumenjak pa 2,73. Hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: kako izgleda cepljenje pod nadzorom 11.8.2008 5:58:28
|
|
|
|
anajmad
|
Mi smo bili naročeni dober mesec prej,da so ji naredili krvne teste . No,tisti dan smo bili sprejeti v bolnišnico,zdravnica je dala cepivo in naša je bila opazovana kakšne 4 ure. Sprva je dobila močno kožno reakcijo(na mestu vboda). Toda jst sem hitro dala gor mrzla obkladke. No,kasneje brez problema. Mal bolj opazujejo otročka in to je to. Pa seveda,da bolnica pokasira za 1 bolnišnični dan. Potem ,ko dobiš v roke še informativni račun za zavarovalnico,te kar "s....t" prime.
|
|
RE: kako izgleda cepljenje pod nadzorom 11.8.2008 6:11:49
|
|
|
|
*Uršula*
|
midve sva zjutraj prišle z napotnico ( prej sem jo naročila) in ostali do 18 zvečer.
|
|
|
|
RE: kako izgleda cepljenje pod nadzorom 11.8.2008 8:01:47
|
|
|
|
mojca75
|
naju so kar ambulantno "spremljali" na pediatriji v LJ. to pomeni da sva zjutraj prišli, so naju cepili, potem pa sva se cel dan (do 17h) svalkali po čakalnici alergološkega oddelka na pediatriji, za popi....dit. Bog vari naju dat na oddelek da se mala vsaj spodobno naspi in igra,...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?