Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako iz fotk narediti pps 27.9.2010 7:40:28
|
|
|
|
enkratna
|
Živjo, če uporabljaš Word in Excel, potem ti tudi MS Prezentacija (v nadaljevanju PPT) ne bi smela delati težav, saj dela na podoben princip: - uvažaš datoteke (torej slike) - dodajaš tekst, glasbo, zvočne efekte... - oblikuješ tekst, postavitev, slike...ipd. Poskusi "za foro" - jaz nikoli prej nisem delala s PPT, pa sem postala popolni samouk z malo igračkanja. Predstavljaj si, da vse to delaš z Wordom - osnovni ukazi oz. funkcionalnosti so res podobni oz. identični. Če bi želela iti na tečaj, obstaja kar nekaj podjetij, ki izvaja računalniške tečaje (v angleščini je kar nekaj tudi brezplačnih tečajev). Če pa v iskalnik odtipkaš tekst Kako narediti učinkovito predstavitev PowerPoint, je tam na voljo posnetek - sama ga sicer nisem pogledala, ampak bi znal biti uporaben, če si začetnik. Razmisli tudi o inštrukcijah - te pridejo ceneje.
|
|
|
|
RE: kako iz fotk narediti pps 27.9.2010 11:33:23
|
|
|
|
jar
|
hitro se da naredit tudi s PICASO (googlov program za urejanje fotk) kjer tudi lahko dodaš besedilo in glasbo, enako na microsoftovem MOVIE-MAKER-jem
|
|
|
|
RE: kako iz fotk narediti pps 27.9.2010 16:16:58
|
|
|
|
Lantea
|
Pojdi v Power Point in se igračkaj. Poskušaj, pa bo nekaj že ratalo. Jaz sem se tudi s tem programom sama naučila delati, brez kakšnega tečaja.
|
|
|
|
RE: kako iz fotk narediti pps 27.9.2010 17:11:42
|
|
|
|
enea
|
Jaz sem pa letos prvič vzela pc na dopust, morje. Pa sem naredila kar nekaj slik, in sem vsem mojim prijateljem poslala "razglednico" iz powerpointa, oz pps. Nisem dodajala glasbe, ker sem imela le par strani. Sem pa to letos delala prvič in mi je kar ratalo, sem pa hodila na ecdl tečaj računalništva, ki mi ga je pred 2 leti financiral zavod za zaposlovanje. Če te zanima izdelek mi na zs pošlji email naslov. Ja meni se zdi da v powerpointu najlažje narediš tole, z vsemi detajli vred
< Sporočilo je popravil enea -- 27.9.2010 17:12:49 >
|
|
|
|
RE: kako iz fotk narediti pps 27.9.2010 20:01:25
|
|
|
|
sončnica14
|
punce hvala. Se bom malo poigrala s programom, pa bom videla, kako bo šlo. Enkratna, ta posnetek sem si ogledala, vendar iz njega ne izveš nič. Gre v bistvu za reklamno potezo, da potem kupiš CD (za cca 80 €), iz katerega se potem naučiš, kako uspešno pripravljaš prezentacije. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?