Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako iz dojke na flaško? 14.1.2008 13:21:13
|
|
|
|
rose
|
Moja je stara 6m. In ona bi jedla Samo kaj, ko je na antibiotikih, pa je P odsvetovala še GH. Zdej se mi pa noče dojit, še posebej ne z ene dojke. Tam je non stop jok. Z druge pa še nekaj poje. Pa mleko je, sem stisnila in je. Je pa res, da sem po dolgem času tudi dobila menstruacijo. Bi ji pa probala, vsaj zvečer dati prilagojeno mleko. Pa ne vem, kako naj se tega lotim. Kako ste kaj ve to prakticirale? Kar takoj 260 ml, kot piše, ali naj najprej ji malo dam za probat? Pa kako ohladite vodo na 40C? Pa kakšnbo vodo uporabljate, iz pipe, kupljeno ali prav posebno za dojenčke? Pa v navodilih piše, da moram vse, in flaško in cucelj kuhat 10 minut. Jaz ji pa dudo samo oplaknem pod vročo vodo. Kak nasvet prosim. Hvala.
|
|
|
|
RE: kako iz dojke na flaško? 14.1.2008 13:31:15
|
|
|
|
sevenka
|
Ti ji kar naredi količinsko toliko kot misliš da poje. Flaško smo mi tudi prekuhali 10 min, da uničiš vse bakterije. Jaz dam moji prekuhano vodo, ki jo vsako jutro zavrem in se ohladi. Potem dam pa flaško samo v mikro za 20 sek in je to idealno toplo. Boš morala sama sprobat toploto na roko. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?