Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 20.2.2009 23:33:47
|
|
|
|
rija
|
jaz sem ga kar v lupinici....
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 20.2.2009 23:39:11
|
|
|
|
fitzgerald
|
meni je najbolj praktično v lupinici, v ležalniku je manj fiksna in še več okol leti - hrana, žličke, posoda...:)
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 7:10:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
mi smo ga dali v ležalnik, vzglavje višje al pa v lupinici;
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 7:46:23
|
|
|
|
Doll
|
Stolček za hranjenje.
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 7:49:26
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Stolček za hranjenje. Pa jade... Otrok, ki ne sedi sam ni za v otroški stolček. Sploh pa ne nedonošenček, kjer je še posebno potrebno pazit in delat v skladu z navodili pediatrov, strokovnjakov. Jaz bi se za začetek poslužila kar lupinice.
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 8:55:47
|
|
|
|
AnciM
|
V ležalniku. Mi je pa marsikdaj manjkala kaka roka. V eni žlička, v drugi posodica, v tretji nekaj da ga zamotiš... Še dobro, da sedaj že sedimo za mizo in je vsaj posodica na varnem.
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 9:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav tako v lezalniku,ker je bila lupinica kmalu premajhna.Samo, me je vsakic razjezil lok,sem ga morala odstranit,potem pa en kup tezav,da sem ga dala nazaj.
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 9:20:08
|
|
|
|
angel_rebelde
|
V lezalniku.
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 14:55:35
|
|
|
|
maja80
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM V ležalniku. Mi je pa marsikdaj manjkala kaka roka. V eni žlička, v drugi posodica, v tretji nekaj da ga zamotiš... Še dobro, da sedaj že sedimo za mizo in je vsaj posodica na varnem. isto je bilo pri nas.
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 16:52:50
|
|
|
|
Doll
|
jah veš da v ležalniku ga bom hranila halo. ja,je za stolček za hranjenje-odvisno katerega imaš kajne Pojdi na sonce pa se ohladi
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 19:29:39
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll jah veš da v ležalniku ga bom hranila halo. ja,je za stolček za hranjenje-odvisno katerega imaš kajne Pojdi na sonce pa se ohladi Glej, Doll, že en lep čas na forumu samo napadaš ljudi, ki se ne strinjajo s teboj. Pa kakorkoli že. Vem da zagovarjaš (v eni drugi temi si že tole lepo povedala) stolčke, ki so oh in sploh oblazinjeni in imajo 100 naklonov, vendar so ti stoli za hranjenje iz strani pediatrov odsvetovani za otroke, ki so nedonošeni oziroma imajo kakršnokoli majčkeno napako, ki se da odpravit s pravilnim hendlanjem in ravnanjem z otrokom pa sploh prepovedani, prav tako nima otrok v stolu za hranjenje kaj ležat, ampaj se tam je. In ne, noben stol za hranjenje ni primeren za otroke, ki ne sedijo samostojno. In glede na to, da tako veselo spodbujaš mamice, da kupujejo take stole, si najprej o njih malo preberi na internetu. Stric gugle marsikaj najde.
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 19:35:11
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Mi smo jedli v lupinici!Najbolj praktično...
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 19:44:07
|
|
|
|
Butterfly_
|
V lezalniku.
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 19:48:31
|
|
|
|
Doll
|
Si me nasmejala. ležalniki so tudi odsvetovani še bolj Ampak khm so zdravi kajne,še posebno za nedonšenčke
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 21.2.2009 20:00:59
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Si me nasmejala. ležalniki so tudi odsvetovani še bolj Ampak khm so zdravi kajne,še posebno za nedonšenčke In kje sem omenjala ležalnik? Branje ti še vedno slabo gre.
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 23.2.2009 18:19:38
|
|
|
|
Butterfly_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Si me nasmejala. ležalniki so tudi odsvetovani še bolj Ampak khm so zdravi kajne,še posebno za nedonšenčke Vsekakor je v lezalniku bolj zdravo,kakor pa v stolcku za hranjenje, ko otrok se sedeti ne zna
|
|
|
|
RE: kako hraniti dojenčka - gh 23.2.2009 19:21:31
|
|
|
|
koala
|
Jaz bi rekla v lupinici.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?