|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako hitro ste vedele
2.1.2008 12:54:04   
Anonimen
Zanima me, če ste nosečnost takoj čutile, še pred prihodom M, hočem reči tudi teden prej, ali ste vedele šele po narejenem testu.

Že večkrat sem slišala, da so nekatere vedele že nekaj dni po zanositvi...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako hitro ste vedele
2.1.2008 12:56:52   
Anonimen
Ko sem bila noseča se mi sanjalo ni, ko pa nisem bila, sem imela vse znake razen plusa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2008 13:19:02   
Anonimen
Js sem obakrat vedela, da sem. Pa sem si govorila, da se mi to samo zdi, ker sem se bala, da bom razočarana preveč ko bo prišlauser posted image .
Ne znam opisat občutka... nekako slutiš, da nisi sama...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2008 14:18:31   
Erin
Ne sploh nisem mela občutka da sem user posted image ...pravzaprav še po user posted image testku nisem verjela...user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2008 16:10:56   
eya
Jaz nisem nič prej slutila, še kos em videla črtici, mi ni bilo nič jasno.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2008 16:19:29   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Jaz nisem nič prej slutila, še kos em videla črtici, mi ni bilo nič jasno.user posted image

enako.user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2008 17:01:20   
anju
js sm na izpitu jokala user posted image prej pa tud doma nisem jokala... tako sem vedla, da nekaj "ne štima" user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2008 17:05:19   
anju
aja, je blo pa slabe 3 tedne po menstruaciji. test, ki je pokazal +, se delala po navodilih: 3 dni po izostali menda user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.1.2008 21:38:42   
Anonimen
Dan oploditve je bil nekak zapisan v moje srce, ker sem nekaj čutila. In potem se je vsak dan samo še stopnjevalo.user posted image

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2008 14:57:07   
tinkatonka
Jaz sem tudi čutila že preden mi je M sploh izostala in sicer so me bolele joškice. Pa take napete so bile, tega drugače nikoli nisem imela, niti pred M. Test sem delala en dan pred pričakovanim prihodom M in je bil pozitiven. Ta mali plusek je zdaj 22 mesečni fantiček. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2008 15:28:38   
murkica
Jaz sem bila že cel mesec od O naprej prepričana, da je to to! In na koncu sem res zagledala user posted image user posted image , vendar se je potem končalo s SS!user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2008 16:06:30   
nInAzWeRiNa
ne jst sm mela skos občutek da se bo ulilo nisem niti pričakovala pluska in pol po petih dnevih takšnih občutkov brezuser posted image  pa sem nardila test in je bil pozitivenuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2008 16:08:28   
Anonimen
Imela sem nekakšen občutek, da sem noseča, in sem šla čez nekaj dni kupiti test, in user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?