Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako hitreje sprožiti porod 13.8.2007 13:53:09
|
|
|
|
SANAYA
|
Pozdravljene, glih danes sem bila na pregledu pri G, sem namreč v 38 t, in mi je povedala da ima dojenček že čez 3.100 g. Ker zadnje dneve res slabo spim, noge mi otekajo, pritisk mam zgornji okrog 140, zredila sem se že 26 kg, krče mam po nogah, hrbtenica me boli, neverjetno močno brca,... ,skratka vprašala sem zdravnico, če bi lahko kako pospešili da bi prej rodila, pa mi je svetovala naslednje: -sex in sperma (do 3xdnevno) ampak res!!! -dolgi sprehodi -zelo topla voda(tuširanje, kopanje) -skratka bolj aktivno. No pa bomo videli! Čao čao
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 13.8.2007 15:19:52 >
|
|
|
|
RE: kako hitreje sprožiti rok 13.8.2007 14:29:49
|
|
|
|
marita
|
baje obstajajo akupunkturne točke na telesu, ki tudi sprožijo zadevo oz. pospešijo. Če te zanima, preglej malo literature. Marita
|
|
|
|
RE: kako hitreje sprožiti rok 13.8.2007 15:10:31
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANAYA -zelo topla voda(tuširanje, kopanje) Raje tega ne prakticiraj! Se ti lahko otroček obrne in imaš komplikacije (carski rez). Ostalo pa kr..v akcijo
|
|
|
|
RE: kako hitreje sprožiti rok 13.8.2007 15:55:28
|
|
|
|
karin412
|
Ricinusovo olje, klistir, če poješ velik obrok, masaža bradavic, post, homeopatija, zelišča (blue cohosh...)... Jaz bi ti najbolj od tega svetovala ricinusovo olje, ki ga dobiš v lekarni, pa če poznaš kakega homeopata ali zeliščarja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?