blaža
|
Nisem vsega brala, ti povem samo iz mojih izkušenj. Ta starejši ima sedaj 6 let in je še vedno precej nereden. od malega smo ga učili, da se po vsaki igri pospravi igrače, pa ne pomaga niti še sedaj v celčoti. mu moram kar ene par krat povedat, da pospravi, pa se le loti. Ta mali ima pa 17 m in me prav preseneča vsak dan sproti. Sem šla zadnjič sama z njim ven in smo imeli s seboj tri avtomobilčke, ko sem rekla, da gremo domov, je sam stekel po vse tri avtke, ki so bili naokoli, jih spravil pod voziček, in se vsedel v vozeka pa čakal, da gremo. Me je skoraj kap, ki ta starejšemu to ne bi padlo na pamet še zdej. Vse pozablja naokoli. tudi doma tamali pospravi ko se neha igrat, da vse nazaj kjer je dobil, midva z možem pa prav debelo gledava, ki nisva tega navajena od ta starejšega. sicer pa ju učiva, da za sabo pospravljata z zgledom, ko tudi midva pospraviva kar je treba. Tudi igrače jima večkrat pomagava, še posebaj ta malemu, ta starejši mora to že kao obvladat. malom mu še manjka. Mi je pa tovarišica v vrtcu rekla, da se tudi podeduje, če je kdo zelo nereden. Ja jaz sem bla taka. Vse sem pozabljala naokoli, dežnike, barvice, copate. Ajoja kaj me še čaka, ki jeseni gre v šolo.