|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako dolgo
19.4.2009 17:25:33   
klara2007
kako dolgo lahko traja bruhanje.
bruha 1-3x na dan, blato redko-driska ni.
rasteta ji zobeka(trojka zgoraj-oba sekalca).
bila pri dežurnem:rekla je da naj počakamo, da naj pije vodo po žlički, je bobike...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako dolgo
19.4.2009 17:40:21   
2 Sraki
Naj je čisto vse kar ji paše. Nobene omejitve!!!!!! 

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2009 17:56:36   
Najaa
Kaj pa vem... naša ni bruhala nikoli več kot dva dneva pri virozi. Če bi dlje, bi verjetno šla do P. Kar se tiče hrane je tako, da sem tudi jaz moji dala vse, kar je hotela sama jest, ampak je potem to tudi vse nazaj zbruhala. Ko sem ji pa bobi palčke in riž in bolj tako hrano dala, ji je pa uspelo obdržat v želodcu. Tako da je vseeno malo za popazit, kaj jejo. Tekočina pa po žlički oz. požirkih. Ne sme veliko na enkrat, ker lahko zarad tega tud bruha.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2009 19:08:35   
klara2007
najaa kolk pa je vaša bruhala na dan-mislim kolikokrat in koliko?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2009 23:24:51   
Najaa
Dva dneva je bruhala cca vsake 4-5 ur. In to vse, kar je pojedla in popila. Ker si je madam npr. zaželela mleko in ga je spila, pol je pa ven letelo. Zato mislim, da je treba vseeno malo pazit, kaj otrok da vase pri razdraženem želodcu.

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!