|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako dolgo?
22.3.2008 22:36:11   
dusica04
Lepo pozdravljene!
S fantom sva se odločila da začneva delati na user posted image . Stara sem 25 let in sem 8 let jemala KT Cilest. 8.03.08 sem imela prvi dan zadnje M. Sedaj pa me zanima, kakšne so kaj vaše izkušnje...
Dr. Pušenjak mi je napisal, da med jemanjem KT v bistvu nimam ovulacije in da te M med jemanjem KT sploh niso prave menstruacije. Da bo komaj sedaj verjetno čez kaka 2 ciklusa nastopila prava M in moja ovulacija. Na forumu sem prebrala da je nekaterim parom "ratalo" kar v prvo, torej sklepam da je to mišljeno že prvi mesec po prekinitvi KT...ali kako? No in če je to mogoče, potem bi tudi sedaj že jaz morala vedeti kdaj imam plodne dneve. Samo ne vem kakšen je v bistvu moj ciklus, ker med KT je verjetno drugače kot pa brez KT. Med jemanjem KT sem imela sledeče M: 06.01.,07.02. in 08.03.
Mogoče malo butasto...ampak kako dolg ciklus sploh imam in kdaj potem ovulacijo?
Prosim vas za pomoč in mogoče kak nasvet da se nama željauser posted image čim prej uresniči!!!
Saj vem da bi naj user posted image user posted image user posted image kot zajčki...vsak dan...ampak odkrito povedano to čez nekaj časa več ni užitek ampak muka...ali ni tako. Vem da delaš na tem da user posted image user posted image user posted image user posted image ampak vseeno. A mi lahko prosim kdo pomaga. Upam da bova kmalu zagledala user posted image .

Vsem ki smo v tej situaciji želim čim prej user posted image in en velik user posted image

< Sporočilo je popravil dusica04 -- 22.3.2008 22:42:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako dolgo?
22.3.2008 22:40:15   
Anonimen
Ciklus ne boš mela reden takoj po KT verjetno. Seksal naj bi se na dva dni, sam men je to butasto. Seksajta takrat k vama paše, ne zato da bosta otroka nardila, k drgač se vama bo vse zagablo. To kdaj boš zanosila pa ni od tebe odvisno. Višja sila.
Drgač pa lahko opazuješ sluz. K boš imela veliko sluzi, take prozorne, kot beljak....takrat seksaj na velikouser posted image
Držim pesti da čimprejuser posted image

(odgovor članu dusica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2008 22:44:30   
dusica04

Sem kar istega mnenja...hvala. Samo bi pa še vseeno rada vedela kdaj imava največ možnosti da user posted image ...Zato bi rada vedela kdaj imam ovulacijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2008 23:04:07   
MAŠKA
Nekaj na temo ovulacije in zanositev je napisanega že tukaj  RR.

Glede na to, da si KT jemala 8 let, bi bilo morda dobro da še 3 mesece ne zanosiš, tako je vsaj meni svetovala g.

Če imaš redne cikluse, bi naj bili plodni dneve nekje od 11-13 dne po prvem dnevu menstruacije (če se prav spomnim, je že kar nekaj časa kar smo delali na user posted image ), tako da takrat se je že dobro potrudituser posted image , nesmiselno se mi pa zdi kar nekaj na silo, no če ti paše vsak dan, nič narobeuser posted image .
Mi nismo bili ne vem kako aktivni, pa je ratalo že kar drugi mesec, ko smo načrtovali.

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2008 23:07:44   
stunfek
ja madonca...vsaj teoretično pa naj bi le vedela kdaj naj bi imela ovulacijo user posted image

Opazuj svoje telo...najbolj seveda opazuj svoj izcedek, ki se v ciklusu spreminja. Ko nastopi "ovulacijska" sluz naj bi bila ženska plodna...tako sluz spoznaš po izgledu...je pač vlečljiva prozorna sluz, podobna jajčnemu beljaku...surovemu seveda :)

En tolk fenomenalen link obstaja...ko sem jaz krenila na pot zanositve mi je ful prav prišel...evo zdele ga grem najdit in ti ga pripopam.

Veliko sreče (tudi to rabiš) in potrpljenja in čim manj obremenjevanja (lahko rečt težko izvest) ti želim! Pa naj hitro rata!

Evo našla , meni je bila ta najbolj kul...je pa link na tem forumu (pod zanimive spletne strani, pa vseeno, da ne boš iskala:
http://www.solazazivljenje.si/naravno_nacrtovanje_druzine.html

< Sporočilo je popravil stunfek -- 22.3.2008 23:11:19 >

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2008 23:22:26   
dusica04
user posted image user posted image saj vem...saj me je kar sram da ne vem kdaj imam O.  če pa ponekod preberem 14-16 dni pred naslednjo M...potem spet na sredini ciklusa in ...in ...in...hvala za nasvet in ta link...grem zdaj kar pogledat...še enkrat hvalauser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2008 23:36:20   
dusica04
suuuper!!!!
joj hvala stunfek..100x hvala...natančno to je za takšne "telebane" kot sem jaz...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj se bom morala res najprej posvetiti sama sebi in se dobro spoznati preden user posted image ...
hvala še enkrat!!!!

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2008 10:23:56   
dulcinea
A zdaj bosta pa seksala samo zato, da bosta naredila user posted image ? Seksajta tko, kot vama paše. Se bo že prijelo. Saj se ne mudi tako zelo, ali pač?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2008 10:40:11   
Naja31
S tem kdaj imaš ovulacijo, se začni obremenjevati, če bosta nekaj mesecev "normalno" in redno seksala, pa ne boš noseča.
Jaz sem 7 let jemala KT in sem potem počakala pol leta, preden sva imela nezaščitene odnose, da se je telo prečistilo in da se je ciklus uredil. Potem je pa ratalo " v prvo", kar pomeni, da sem ostala noseča prvič ko sva imela nezaščiten odnos. O tem kdaj imam ovulacijo niti nisem preveč premišljevala, edino, ko mi je M zamujala, sem šla malo preračunat in sem ugotovila, da sva seksala ravno na najbolj plodne dni.

Pa ne biti preveč razočarana, če vama ne uspe takoj. večja verjetnost je, da ne uspe takoj, kot pa da uspe.
Eni imamo pač srečo.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2008 11:25:12   
dusica04
Saj ne da se toliko mudi...ampak saj veste..."če bi že bilo ...bi že bilo prepozno"user posted image user posted image user posted image ...vsaj jaz sem tak neučakan tip človekauser posted image . Tako zelo si želimuser posted image da me kar razganja. Samo se opazujem , gledam in poslušam samo sebe in vsaka "čudna" stvar ...si že mislim...aja to pa je mogoče to, ali pa je mogoče to...ah...trenutno sem opazila da imam full rdeče bradavice in ko se jih dotaknem so kar precej občutljive pa napete prsi imam. Drugač pa sem si včeraj ( po tem ko sem prebrala link od Stunfeka, za katerega se ji še enkrat zahvaljujemuser posted image ) pregledala to sluz...no in je bila kar precej bela ampak je bila tudi vlečljiva...no danes zjutraj pa je skoraj ni bilo, le malo belo in bolj mokasto...če me razumete. Zdaj pa ne vem kako je to...ali sem že imela O ali jo imam zdaj...čist sem zmedena.
Saj je res, da bolj kot načrtuješ in o tem razmišljaš...slabše je. Moj pravi, da se bo že prijelo, ko bo temu tako namenjeno...a jaz bi pa user posted image vsakih 5 minut če je treba...samo da bi se prijelouser posted image user posted image Pravi, da če bova delala samo na tem, da se prime...se nama bo že vse skupaj gor postavilo in več ne bo nobenega užitka...saj ima prav...saj vem...ampak jaz sem pač neučakanauser posted image
Aja pa to folno kislino tud moram začet jest...čist sem pozabila. Ali katera ve koliko kaj stane ta Tifol ali katera druga oblika folne kisline?

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2008 11:50:07   
Anonimen
Dusi, tudi jaz bi kar takoj user posted image , sem tudi tak tip človeka, da ko si nekaj začrtam se to mora zgoditi. Ampak poskusi se prepustiti toku, kar bo pa bo. Svetujem ti jemanje Centramed Materna, vsebujejo folno kislino in druge vitamine. Veliko sreče.

(odgovor članu dusica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2008 13:24:44   
dusica04
user posted image user posted image Hvala nia!
Jaz bi že kar kupila vse za user posted image . Moja soseda pričakuje v juniju punčko in sem cele dneve pri njej in gledam ta njen bušček...kakšne akrobacije izvaja njena bebica v trebuhu :-) Skupaj hodiva po nakupih za dojenčka in bi kar sama že kaj kupila :-) ampak to verjetno prinaša nesrečo, če že prej vse pripraviš preden si sploh user posted image ...joj čist sem user posted image
Moj je reko, da se bom tak k njej preselila ko se rodi punčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja...pa še to... v naši družini (po mamini strani) so se 2x rodili dvojčki. Torej ...moja mama ima sestro dvojčico...mama in teta nista rodili dvojčkov...od moje ome (mamina mama) babica(moja pra-pra-babica) pa je tudi rodila dvojčke (ki pa žal takrat niso preživeli)...joj kako sem vam to zdaj zakomplicirala user posted image user posted image user posted image ...v glavnem...mogoče pa imam jaz kašno možnost da dobim dvojčke user posted image user posted image ...joj to bi bilo veselje kar v paketu....user posted image user posted image Komaj čakam da bomuser posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?