soraja
|
stanovanja,mogoče se vam bo zdelo čudno,ker ponavadi imajo ljudje težave z neprofitnimi stanovanji ali pa socialnimi,no midva z partnerjem nisva še do tam prišla,ker se komaj boriva,da bi sploh dobila kako garsonjero ali eno-sobno za v najem,pa to enostavno ni mogoče pri nas na obali!!!! Sem v 7 mesecu nosečnosti in sva imela obljubljeno stanovanje(v hiši od dragega) pa je vse propadlo.Zdaj pa že tri tedne iščeva po netu,vsak dan vstajam ob 7 da sem prva v trafiki in kopujem vse vrste časopisov in oglasnikov,pa še vseeno nič .Do ogledov še prideva,pol pa varjante,da se bojo še odločili,da kao nisva prva in da pred nami so tudi ljudje,ko nujno rabijo itd....najhujše pa so do zdaj bile 3 varjante,ko so nam obljubli,da sigurno midva dobiva,pol pa prideva že z denarjem in so oddali drugim pred najinimi nosovi.Vglavnem tako sem razočarana in nimam več moči,nevem kako bi ljudi prepričala,da sva resna,redna plačnika nujno potrebna stanovanja Sej vem,da mi vi ne morete kaj dosti pomagat ampak vsaj sem se še tuki malo potožla,ker če ne bi že počla od razočaranja,skrbi in joka