|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako dezinficirati čeveljčke
24.11.2006 14:45:57   
lifcsi
Zadnje čase berem v literaturi, da ene čeveljčke lahko nosi več otrok, le da jih je treba dezinficirati. Toda s čim?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako dezinficirati čeveljčke
24.11.2006 15:02:04   
Barbs
user posted image  dezinficirati?user posted image

Problem istih čeveljčkov pri več otrocih je bil do zdaj ta, da ima pač vsak otrok po svoje oblikovano nogico in je fajn kupit nove zaradi tega....

Za dezinfekcijo še nisem slišala. user posted image  A to zaradi tega, ker bi mu smrdele al kaj? user posted image Ne razumem...user posted image

Mogoče sem pa že stara in je to razlog...user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2006 18:32:41   
paris
No, tega, da bi bilo treba čeveljčke dezinficirati pa tudi jaz še nisem slišala!?user posted image

Jah no, kaj pa jaz vem, sem verjetno še starejša kot Barbs!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2006 20:42:04   
SRECNA pika
ko otrok hodi se pa res ne uporablja starih ceveljckov, ampak vedno nove.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2006 21:13:19   
alenkapk
Seveda lahko uporablja stare, še pred kratkim je bil članek v Mojem otroku od enega ortopeda. Mislim, da dezinfekcija pa res ni potrebna. To najbolj preprosto pomeni, da jih opereš na 30 st. C (sicer je to čiščenje ne dezinfekcija). S kemijskimi sredstvi bi jih po moje samo ferdirbala.

(odgovor članu SRECNA pika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2006 10:08:46   
mml
Raziskave kažejo, da so dosti bolj škodljivi premajhni čevlji, kot čevlji, ki jih je že nosil en otrok. Ker če so čevlji kvalitetni, jih otrok v 3 mesecih, kolikor časa so mu v popvprečju prav prvi in drugi čevlji, ne more niti slučajno ponosit ali deformirat.
Nemci so zadnjič delali raziskavo in so ugotovili, da ima kar 75% otrok premajhne čevlje user posted image

Jaz tudi ne vidim posebnega razloga, da bi čevlje dezinficirala, povsem zadosti je, da jih opereš v malčni vodi in s kašnim tekočim praškom za ročno pranje

< Sporočilo je popravil mml -- 25.11.2006 10:09:22 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2006 10:33:27   
nejcko
Po moje se ta dezinfekcija res nanaša samo na čiščenje oz. pranje čevljev. Glede nošenja rabljenih čevljev pa mislim, da ni nič narobe, če otrok le-te nosi, itak pa se vidi, ali so čevlji pošvedrani. Če so dobro ohranjeni, potem ni panike. Konec koncev nas je večina gor zrasla v "rabljenih" čevljih, pa imamo veliko manj problemov kot današnji otroci - baje jih ima ogromno težave z vraščenimi nohti.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
25.11.2006 15:56:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.