Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako dezinficirati čeveljčke 24.11.2006 15:02:04
|
|
|
|
Barbs
|
dezinficirati? Problem istih čeveljčkov pri več otrocih je bil do zdaj ta, da ima pač vsak otrok po svoje oblikovano nogico in je fajn kupit nove zaradi tega.... Za dezinfekcijo še nisem slišala. A to zaradi tega, ker bi mu smrdele al kaj? Ne razumem... Mogoče sem pa že stara in je to razlog...
|
|
RE: kako dezinficirati čeveljčke 24.11.2006 18:32:41
|
|
|
|
paris
|
No, tega, da bi bilo treba čeveljčke dezinficirati pa tudi jaz še nisem slišala!? Jah no, kaj pa jaz vem, sem verjetno še starejša kot Barbs!
|
|
RE: kako dezinficirati čeveljčke 24.11.2006 20:42:04
|
|
|
|
SRECNA pika
|
ko otrok hodi se pa res ne uporablja starih ceveljckov, ampak vedno nove.
|
|
|
|
RE: kako dezinficirati čeveljčke 24.11.2006 21:13:19
|
|
|
|
alenkapk
|
Seveda lahko uporablja stare, še pred kratkim je bil članek v Mojem otroku od enega ortopeda. Mislim, da dezinfekcija pa res ni potrebna. To najbolj preprosto pomeni, da jih opereš na 30 st. C (sicer je to čiščenje ne dezinfekcija). S kemijskimi sredstvi bi jih po moje samo ferdirbala.
|
|
|
|
RE: kako dezinficirati čeveljčke 25.11.2006 10:08:46
|
|
|
|
mml
|
Raziskave kažejo, da so dosti bolj škodljivi premajhni čevlji, kot čevlji, ki jih je že nosil en otrok. Ker če so čevlji kvalitetni, jih otrok v 3 mesecih, kolikor časa so mu v popvprečju prav prvi in drugi čevlji, ne more niti slučajno ponosit ali deformirat. Nemci so zadnjič delali raziskavo in so ugotovili, da ima kar 75% otrok premajhne čevlje Jaz tudi ne vidim posebnega razloga, da bi čevlje dezinficirala, povsem zadosti je, da jih opereš v malčni vodi in s kašnim tekočim praškom za ročno pranje
< Sporočilo je popravil mml -- 25.11.2006 10:09:22 >
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2006 15:56:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.