sxy
|
Naš mali škratek ima "čudno" nastavljeno uro dojenja. Ponoči se dojiva dvakrat ali trikrat, odvisno od noči. Pa to sploh ni problem, saj sva hitro konec, pet min in že spima, tako da ni težko. Se mi pa zdi čudno to da se nekje okoli 3 ali 4 ure ponoči fajn najema, potem okoli 6 ure se sam mal napije, mogoče je minutko na prsih in že spi, potem pa spi včasih tudi do 9 ure, ampak ko se zbudima, previjema in vse kar spada zraven ponavadi je to okoli 10 ure on še vedno ni lačen, včasih noče jesti do 12 ali 13 ure. V bistvu nekje od 04 ure pa vsaj do 11 dopoldan ne je!!! Kako bi mu lahko nenako ta red hranjenja spremenila??? Da bi mogoče ponoči manj pojedel pa čez dan več, oz da bi zjutraj prej jedel, ker včasih sem čist v skrbeh ko toliko časa ne je, on bedi se igra, se pocartljama, odspi dopoldansko spanje od 10 do 11, potem pa včasih že poje, če je na volji. Se je zgodilo tudi da je vmes samo popil in nato šele okoli 14 ure prvič konkretno pojedel. Hmmm... res nevem... Sj pol čez dan se dojiva nekje na 2 do 3 ure, sam ta nelakota cel dopoldan me bega. Ali je imela katera podoben problem??? Drugače se pa samo dojima, izključno dojima, brez dodajanja vode in čaja. Sj tudi napreduje lepo, pridobi več kot 1 kg na mesec, sedaj pri 3 mesecih jih ima 7kg. Ob rojstvu jih je imel pa 3160g. ALI JE SPLOH MOGOČE SPREMENITI "NA SILO" OTROKOV BIORITEM HRANJENJA???? hvala za pomoč... sxy