|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako bi mu premaknila čas dojenja???
6.9.2008 11:15:51   
sxy
Naš mali škratek ima "čudno" nastavljeno uro dojenja. Ponoči se dojiva dvakrat ali trikrat, odvisno od noči. Pa to sploh ni problem, saj sva hitro konec, pet min in že spima, tako da ni težko. Se mi pa zdi čudno to da se nekje okoli 3 ali 4 ure ponoči fajn najema, potem okoli 6 ure se sam mal napije, mogoče je minutko na prsih in že spi, potem pa spi včasih tudi do 9 ure, ampak ko se zbudima, previjema in vse kar spada zraven ponavadi je to okoli 10 ure on še vedno ni lačen, včasih noče jesti do 12 ali 13 ure. V bistvu nekje od 04 ure pa vsaj do 11 dopoldan ne je!!! Kako bi mu lahko nenako ta red hranjenja spremenila??? Da bi mogoče ponoči manj pojedel pa čez dan več, oz da bi zjutraj prej jedel, ker včasih sem čist v skrbeh ko toliko časa ne je, on bedi se igra, se pocartljama, odspi dopoldansko spanje od 10 do 11, potem pa včasih že poje, če je na volji. Se je zgodilo tudi da je vmes samo popil in nato šele okoli 14 ure prvič konkretno pojedel. Hmmm... res nevem... Sj pol čez dan se dojiva nekje na 2 do 3 ure, sam ta nelakota cel dopoldan me bega. Ali je imela katera podoben problem???
Drugače se pa samo dojima, izključno dojima, brez dodajanja vode in čaja. Sj tudi napreduje lepo, pridobi več kot 1 kg na mesec, sedaj pri 3 mesecih jih ima 7kg. Ob rojstvu jih je imel pa 3160g.  

ALI JE SPLOH MOGOČE SPREMENITI "NA SILO" OTROKOV BIORITEM HRANJENJA????

hvala za pomoč...
sxy

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako bi mu premaknila čas dojenja???
6.9.2008 11:19:32   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: sxy

ALI JE SPLOH MOGOČE SPREMENITI "NA SILO" OTROKOV BIORITEM HRANJENJA????

hvala za pomoč...
sxy

Mislim, da nima nobenega smisla spremijati ga. Itak se bo sam od sebe spreminjal. Pusti, da je in pije, kadar mu pač odgovarja. In če lepo napreduje, kot praviš, potem ni nobene bojazni, četudi pet ur dopoldne ne je.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2008 19:56:09   
lotty4
Ojla

Pri nas je bilo tako popoldan, najedla se je ob 11 dopoldan potem pa do 16 ali pa do 17  včasih celo do 18ih nič. pa nisem mogla nič spremenit. Pol si je kar sama spremenila. Tudi jaz sem bila zaradi tega v skrbeh. Veš otroci niso na uro in jedo ko so lačni, tako da ti je skrb ob tako lepem napredovanju popolnoma odveč. Sploh če ti ponoči po hranjenju lepo nazaj zaspi.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2008 22:34:16   
Simonček
To je lepo slišati, saj imate potem tudi kar nekaj časa zase. Če pridobivajo normalno na teži je super. Moj si že skorajda na uro in pol tlači rokice v usta, da bi spet jedel. Edino ponoči se ura podaljša. Tako da sem res dosti z njim in kaj dosti drugega ne morem postoriti...

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?