|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ščistiti ušesa?
29.9.2007 14:45:49   
šnucika
Zadnjič sva bili s tamalo na cepljenju in na pregledu mi je P omenila,da ima veliko masla v ušesih.Priporočila mi je parafinsko olje.Zdaj sem ji ga dajala tri večere zapored par kapljic,ampak nič ne priteče ven,kar naj bi priteklo - razredčeno maslo namreč.user posted image
S palčkami ji globoko  nočem drezat,da ji ne bi naredila zamaškov,zato ji samo vhod v ušesni kanal počistim.
Pojma nimam,kako spraviti maslo ven,če ga je res toliko v notranjosti??

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ščistiti ušesa?
29.9.2007 19:51:02   
Sibil_
V lekarni se dobi Audiospray, primeren je tudi za otroke.Ali pa mogoče tisti tulci, ki jih na enem koncu prižgeš in povlečejo ven vso nesnago.
Povprašaj še v lekarni, ti bodo že svetovali.Sicer pa-zakaj ji niso ušes sprali kar v ZD?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2007 22:55:20   
jakaracman
Audiospray je primeren tam od 6 let.Lahko dobiš parafinske kapljice.Nakapaš 3 dni v uho in samo steče ven.Meni je tako dr svetoval in je bilo uspešno.Kot si že sama storila, aja ni pa takoj ven prišlo , nič ne drezaj v uho.

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 29.9.2007 22:56:20 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2007 9:06:02   
Tiamo
Ne pozabi pa čistiti nos s fizološko, vsak dan- zdaj k je tako vreme...nos in ušesa so povezana in če čistiš nos, s tem čistiš tudi ušeska. Za ušesa lahko uporabiš fiziološko in pumpico za nos, nastavek za ušesa.  

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2007 22:14:33   
šnucika
očitno nima tako zelo zapacanih ušesk,saj bi po štirih dnevih parafinskega olja že kaj moralo priti ven...user posted image
Če bi bili zamaški,pa bi ji itak že pri zdravniku sprali.Bom pustila pri miru,čez par dni pa spet dala olje in poskusila povleči ven s pumpico....samo ni mi jasno kako,ker noče biti pri miru.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

načrtovanje nosečnosti
ksenci

ali ste nosečnost načrtovali?

se je zgodilo nenačrtovano (16%)

sva želela, vendar še ne tako hitro (10%)

pustila sva se presenetit, ko bo, bo (19%)

načrtno zanosila (55%)

Število vseh glasov: 293

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!