|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako čutite plodek?
10.1.2012 12:58:44   
Anonimen
Pozdravljene,
saj vem,da je na to temo že veliko napisanega,pa vendar: kdaj in kako ste vedele,da čutite plodek?
Sem v 17.tednu. Nekaj dni nazaj sem sedela za računalnikom in sem imela eno roko lepo nežno na trebuščku. Nenadoma sem začutila kot bi mi
sunkovito utripnila žila. Bilo je prav posrečeno,ko sem pomislila,da je morda to to. No, sedaj pa vsako jutro ob ritualu kavica + novičke na spletu isto. Včasih enkrat,včasih parkrat, včasih bolj nežno, drugič kr konkretno.
Je mogoče, da je to premikanje ploda?
Naj povem,sem prvič noseča, trebušček že imam zaobljen, ker ga pred nosečnostjo nisem imela sploh in se mi morda zato že bolj vidi.
Lep pozdrav vsem srečkam nosečkam :)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako čutite plodek?
10.1.2012 13:13:30   
Medea10
Tako sem jaz čutila obe pikici- kot nek utrip. Pa sprva tud nisem bila sigurna, vendar se je ponavljalo in ponavljalo... Kasneje je tudi dragi čutil ta "utrip". user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2012 10:12:36   
lenčy
tako sem jaz čutila v 17. tednu in pa plavanje metuljčkov po trebuščku. komaj čakam, da spet vse ponovimuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2012 11:02:15   
miami10
Tudi jst sem prvič noseča in nisem vedla kako to zgleda...so vsi govorili ko bo boš vedla...pša ne drži...šele ko je bilo bolj kontretno sem ugotovila da tudi tisto kar sem čutila prej je bila moja user posted image ...čutila sem pa tako kot bi mi po trebuhu pokali milni mehurčki...če ti kaj pomaga user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
11.1.2012 11:05:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miami10)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2012 18:42:26   
Anonimen
Bom zdaj še malo pozorna na metuljčke in mehurčke :)
hvala za odgovore, zanimivo je prebirat tudi izkušnje drugih, sploh v prvi nosečnosti, ko nam je vse na novo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2012 17:05:56   
coca cola
V 17.tednu.....kot da bi mi pokali milni mehurčki not v trebuhu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?