|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako čistite stekleničke
4.7.2010 14:14:25   
nadka30
Ali jih čistite z sterilizatorji  oziroma ali jih prekuhavate v vreli vodi.Če jih prekuhavate me zanima če kaj dodate v vodo, ker od nekaterih sem slišala da vo vodo dodajo sodo bikerbono da se steklenička lažje očistiuser posted image

In sedaj me zanima kako vi to delateuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako čistite stekleničke
4.7.2010 16:52:37   
ribica.
vedno oprala pod vročo tekočo vodo, z detergentom in krtačo.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2010 17:16:54   
Jada82
Jaz jih zdaj, ko je že večja vedno operem pod vročo vodo s praškom, pa ene  dvakrat na teden prekuham v čisti vreli vodi - da ene 10 min vrejo. Probam čim manj komplicirat user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2010 19:30:04   
ellie
Jaz jih sicer uporabljam samo za čaj in eno za mešanje AM za kašico. Jih pa operem z detergentom pod vročo tekočo vodo. Prekuhala sem jih samo prvič. Tu in tam jih prelijem s kropom.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2010 19:35:49   
botrca
S posebno krtačo za flaške in pod vodo.Prekuhavam ko se spomnim user posted image , cucelj pa menjam na 2-3 meseca.

< Sporočilo je popravil botrca -- 4.7.2010 19:36:27 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2010 19:41:31   
žabica_
Prvi mesec sem sterilizirala po vsakem hranjenju (bil je nedonošen in smo morali res paziti, da je bilo vse sterilno). Kasneje pa sem sterilizirala nekje na 2-3 dni. Predtem sem stekleničke oprala pod vročo tekočo vodo (s krtačko za čiščenje stekleničk).

Če nimaš sterilizatorja, lahko komot prekuhaš v vreli vodi (naj vreje 5 min). Vodi ni potrebno ničesar dodajati.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2010 19:59:31   
rožica2

operem pod tekočo vodo, tu pa tam namočim v vodo in dodam sterilizacijsko tekočino in pustim namočeno pol ure

(odgovor članu žabica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2010 20:09:50   
somic
od prvega dne sem jih prala z detergentom in s krtačo za flaške in potem še dala v sterilizator. tako delam še vedno. ni mi odveč in nima kaj škodit user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2010 20:25:40   
Anonimen
Prekuhavala, dokler nisem prebrala, da jih pol ljudi samo pod vodo opere.

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2010 20:36:12   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: rožica2

operem pod tekočo vodo, tu pa tam namočim v vodo in dodam sterilizacijsko tekočino in pustim namočeno pol ure

isto sem delala tudi jaz, dokler so pile AM po flaški, in čaj/sok seveda, sedaj pa tamala samo ponoči čaj/sok pije, in jo samo pod toplo tekočo vodo splaknem, in dvakrat na teden dam v pomivalni stroj, tudi cuceljuser posted image

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.7.2010 20:40:26   
AnciM
Perem pod tekočo vročo vodo in v pomivalnem stroju že od rojstva. Prekuhala sem samo nove. Stirilizirala nikoli. Saj moji joški tudi niso sterilni. user posted image so samo oprani pod toplo vodo z milom.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.7.2010 22:11:30   
Anonimen
Jaz jo vsako jutro prekuham ,brez dodatnih sredstev in čistil in so take kot nove..lp..

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.7.2010 21:51:04   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

S posebno krtačo za flaške in pod vodo.Prekuhavam ko se spomnim user posted image , cucelj pa menjam na 2-3 meseca.

enako.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.7.2010 21:52:08   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Perem pod tekočo vročo vodo in v pomivalnem stroju že od rojstva. Prekuhala sem samo nove. Stirilizirala nikoli. Saj moji joški tudi niso sterilni. user posted image so samo oprani pod toplo vodo z milom.

enako.
tudi otrok je sterilen samo 1 uro po rojstvu.user posted image pol pa nič več.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?