|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako...
26.9.2008 9:41:58   
Spark
No evo mene zanima ene par stvari.
Kar malo sem fouš ljudem, katerim se lepo svetijo čevlji. Nikakor in nikakor ne morem imeti črnih usnjenih čevljev, da se lepo svetijo. Pa sem že zamenjala nekaj tistih čistil za čevlje. Ampak takoj ko obujem čevlje in hodim po cesti, zgledajo kot da bi bili fajn umazani. Zdej pa, katero čistilo uporabljate da so lepo čisti in svetleči, na kakšen način jih čistite, kdaj jih očistite? Malo mi povejte vaš trike.

Potem, na kakšen način zlikate srajco, pa da se kolikor toliko obdržijo linije- da ni takoj pomečkana. Jaz takoj ko jo oblečem, se mi zdi da je že pomečkana. Ali je to odvisno od sestave srajce?
A ima kdo recept kako se losati mravelj? Sedaj ko se je zunaj ohladilo so se ene mravlje k nam preselile user posted image . In to tiste navadne črne. Nekajkrat sem jih našla v kuhinji na tleh, verjetno so prišle po kake ostanke hrane. Ne upam z ničemer strupenim pošpricat, ker imam enajstmesečno punčico, ki se plazi.

S čim čistite banjo, da se ne nabira tisti vodni kamen? Imam kar en grd flek.

user posted image slaba gospodinja sem, kaj čem.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako...
26.9.2008 9:50:36   
Pikapolonica_
Ujej, ti pa imaš vprašanj user posted image saj prav...

- črne čevlje, salonarje oz škornje, ponavadi zvečer ščistim z vlažno krpo, pustim da se popolnoma osušijo, jih pošpricam z sprejem za usnje, zopet pustim, da se sprej popolnoma posuši, potem pa jih še s krtačko na hitro 'zglancam' user posted image In se svetijo. Čeprav za lep čevelj še vedno predlagam avto in čimbližje parkiranje pisarniuser posted image Enako naredim s semišem, vendar tam uporabim čistilo za semiš, sprej za semiš in potem gobico za semiš.

- srajce vedno likam z veliko pare, pa vedno tik predenj jo oblečem. načeloma pa kupujem kvalitetne srajčke, ker le te bolje stojijo. da bluzica lepo stoji - je najbolj pomembno pač to, da ti je v nulo prav in nikakor ne premajhna. tisti pregibi pa se na pregibu roke vedno naredijo. na žalost.

- za mravlje nimam pojmauser posted image

- kad pa jaz vedno čistim s tistim Cilitom (mislim, da je Banguser posted image , vijoličen) v šprici, pošpricam in z hrapavo gobico zdrgnem, sperem, ter robove obrišem s krpo. to je touser posted image In nikoli ni vodnega kamna.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2008 9:51:13   
mala maja
čevljev na pucam zato nimam pojma, likam in strajic tud ne nosim tako da tud nimam pojma

mravlje se boš znebila tako, da po kotih natresi cimet ali pa kupi tako tisto škatlico od raja, k je kot neka hiška. Postaviš nekam v kot, se zelo malo vidi, je majhna in luštna.

banjo pa jaz očistim s čisto navadnim arfom. Se še najbolje ščisti.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2008 9:55:38   
Anonimen
Čevlje obrišem kar z magično krpo če so prašni. Vsake tolk jih pa z uno kremo prozorno namažem, in pol z mehko krtačo fajn skrtačim da se svetijo.

Mravlje ne vem.

Vodni kamen....hm tud ne vem. Če redno enkrat tedensko čistiš banjo ga niti ni toliko. Jaz sem si kupila tole:
http://www.vileda-springclean.com/

In je kopalnica spucana en, dva, tri...
Pametno se je tudi navadit po tuširanju do suhega obrisat ploščice in banjo, ter lijak.....se ne nabira kamen potem. Pač obesiš eno magično krpo v kopalnico in vsak za sabo obriše.

Srajce se pa res ful zmečkajo, sploh v sušilcuuser posted image . S tem mam tud jaz probleme. Se sploh ne da lepo zlikatuser posted image . Če mi pa že rata(z litri pareuser posted image ), pa skočjo nazaj k jih oblečemuser posted image

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 26.9.2008 10:01:27 >

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2008 9:56:55   
Pikapolonica_
Magična krpa? A to je tista iz mikrovlaken?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2008 10:02:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Magična krpa? A to je tista iz mikrovlaken?

Ja.

(odgovor članu Pikapolonica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2008 11:44:09   
aluš
- Čevlje z gobico iz Špara ki ima že čistilo gor.
- Srajca: 1. pazi, da takoj lepo obesiš
            2. zlikaj ko je še vlažna
            3. zmečka se na tebi še zmeraj. Sem mela poleti nos do tal, ko mi je moj priavil, zakaj sploh likam, ker sem itak zmečkana (poleti v avtu po eni uri vožnje po hrbtu, spredaj pa od pasa, če ga ne držiš al kam "naštelaš.
- Mravlje: najprej pošpricaj z biokilom (čez noč), pazjutraj pomij zarad tamale, potem pa natrosi kuhinjsko sol tam kjer so bil oz. po pot kjer so noter prišle, če jo najdeš.
-Kopalnica: čistim z Arf špricloin grobo gobico za pomivanje (Mercator modro). Pazi, da ne bo pregroba, se ti lahko pozna na kadi. Kad je sicer lepa, ampak po robovih, kjer je silikon, pa ne gre v nulo.Pa redno čistim, ampak moram zdaj enkrat spet kupit tisti Cilit k je prav za kamen, če bo kaj učinka.

Ja, vidim, da se matramo vsaka po svoje, pa še ni tako kot bi želele.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.