|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakanje v hlačke
3.8.2005 20:19:21   
superfly
Pa ne se ustrašit - moj sine pri treh mesecih še ni tako daleč ;) Problem s kakanjem v hlače ima moj štiriletni nečak. Če je nagec ni problema, gre sam na kahlico in se brez problema pokaka, če pa ima oblečene že samo spodnje hlačke pa se pokaka kar v njih, pol mu je pa ful nerodno. Nerodno mu je že samo ko omeniš kakanje - zdi se kot da ve da dela narobe. Kar se lulanja tiče ni problema gre sam na školjko, s kakanjem pa je pravi križ. Zdi se mi, da bi pri štirih letih pa že moral obvladati tudi to, pa žal še ne. Ve ste same take mojstrice, da bo katera ziher znala pomagat 8)

Pa hvala za vse vaše nasvete,

lp, superfly
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kakanje v hlačke
3.8.2005 21:28:16   
Marogica
Očitno nismo take mojstrice, če ti še nobena ni odgovorila. Pravega razloga tudi jaz ne vem.
Sem pa imela podobno izkušnjo z mojim ta starejšim, vendar pri 3 letih. Lulanje ni bil problem že od ca 2 let, kakat pa enostavno ni mogel na stranišče. Je sicer vedno povedal (mama, daj mi pleničko), se postavil za fotelj v dnevni sobi in se pokakal v pleničko. To je trajalo priblićno pol leta, potem pa se je nehalo.
Moje vprašanje je, če ima tvoj nečak mogoče mlajčega bratca ali sestrico-dojenčka. Sem slišala, da se to dogaja (moj znanec je imel doma takšen problem). Ne vem ali je bil izraz ljubosumja, ali kaj.
Pravijo pa, do so fantki dalj časa "nesnažni".
Več ti na žalost ne znam povedat.

(odgovor članu superfly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kakanje v hlačke
3.8.2005 22:23:20   
zi&mm
No, moja soseda ima tudi 4letnega fantka in par dvojčkov (leto in pol); ta večji pride do wc-ja oziroma do školjke se pokaka v hlačke in pol reče, da naj ga preoblečejo, včasih se tudi polula med igro kr v hlačke; so že vse probali amapk nikakor na školjko celo mi smo jim pomagali, da ga nekako odvadijo ampak ne gre in ne gre. ta dva manjša pa čim se pokakata v pleničko ali samo polulata, rečeta na školjko pa nikakor.
sej bo s časoma se tudi tega odvadu, kaj pa v vrtcu?

(odgovor članu superfly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kakanje v hlačke
4.8.2005 11:38:53   
superfly
Hi, no zdej vidim, da ni nič narobe z njim, da se to tud drugim dogaja. Že celo žlahto skrbi zanj, pa sem se odločla mal preverit kako je s tem. Ta mali je najmlajši, razen da našega malega vidi, ampak je to že prej počel, tak da po moje to ni rezlog. Tudi v vrtcu se kr v hlačke pokaka al pa sploh ne gre kakat in se potem doma. Ko je na počitnicah pri babici pa revček dokler je tam sploh ne gre kakat, ko pride domov pa v hlačke. Men se smil, ker se bojim da se bodo začel drugi otroci norca iz njega delat.
ampak ko se pogovarjamo z njim pa zmeri reče, danes pa ne bom v hlačke kakal, bom na kahlico - pol pa vse narobe. Upam, da se bo kmalu navadil, pa vseen hvala za pomoč.

lp, superfly

(odgovor članu superfly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?