Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakanje pri zalivanih otrocih 30.7.2007 10:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je to ZALIVAN otrok?
|
|
|
|
RE: kakanje pri zalivanih otrocih 30.7.2007 10:13:40
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Kaj pa je to ZALIVAN otrok? To so otroci, ki papajo adaptirano mleko .
|
|
|
|
RE: kakanje pri zalivanih otrocih 30.7.2007 10:14:57
|
|
|
|
blue sky
|
Aja, sem pozabila napisat, da je menda normalno, če dojenčki ne kakajo tudi 6-7 dni. Naš je hvalabogu kakal vsak dan, res pa je, da otročki po adaptiranem mleku malo manj in bolj trdo kakajo.
|
|
|
|
RE: kakanje pri zalivanih otrocih 30.7.2007 10:15:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, Blue sky... Jaz sem seveda dobila drugacne asociacije.
|
|
|
|
RE: kakanje pri zalivanih otrocih 30.7.2007 10:21:45
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Hvala, Blue sky... Jaz sem seveda dobila drugacne asociacije. Kerensa, raje ne vprašam kakšne .
|
|
|
|
RE: kakanje pri zalivanih otrocih 30.7.2007 10:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa saj so logicne, kajne (vsaj za moje mozgane)?
|
|
|
|
RE: kakanje pri zalivanih otrocih 30.7.2007 10:23:17
|
|
|
|
bankc
|
Najlepša hvala za odgovore. Sedaj sem pomirjena, ker moj ne kaka komi 2 dni. Pa je to prvič in nisem vedela če je to normalno. Hvala!
|
|
|
|
RE: kakanje pri zalivanih otrocih 30.7.2007 10:24:31
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Naš je bil zalivanček in je vedno kakal vsak dan - večkrat na dan.
|
|
RE: kakanje pri zalivanih otrocih 30.7.2007 10:29:25
|
|
|
|
blue sky
|
Bankc, ko boš imela na previjalni mizi, mu počasi krči nogice k trebuščku - naš je po takšnem razgibavanju vedno kakal, če prej ni mogel. Pa naj spije veliko tekočine čez dan
|
|
|
|
RE: kakanje pri zalivanih otrocih 30.7.2007 10:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor se jaz spomnim, je meni tudi kakal vsak dan. Edino enkrat, na začetku, smo imeli probleme, in smo ugotovili, da je to zaradi Aptamila, ki veliko otrok zapira. Takrat je trajalo kakšnih 5 do 6 dni, ko ni kakal. In to ni dobro. Po moje naj bi vsaj vsak drugi dan, ne vem pa točno, to govorim bolj tako, po občutkih. Jaz sem mu takrat dala na hitro prevrete, zelo sladkane kamilice, sladkane pa s fruktozo, kot so mi svetovali v lekarni. Potem pa sem prešla na mešanico Comformila in Aptamila, in to je bilo potem v redu.
|
|
|
|
RE: kakanje pri zalivanih otrocih 30.7.2007 10:30:09
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: bonnie_ Naš je bil zalivanček in je vedno kakal vsak dan - večkrat na dan. Isto. Drugače mi je pa zalivanček ZELO grda beseda.
|
|
RE: kakanje pri zalivanih otrocih 30.7.2007 11:27:27
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Isto. Drugače mi je pa zalivanček ZELO grda beseda. Meni tudi, tako kot bi npr. dojenim otročkom rekli zizančki .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?