Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakanje na previjalni-nova muha naše male 10.5.2006 17:21:40
|
|
|
|
Jasna_B
|
Jaz moram našega pingvina zeloooo previdno previjat, ker se skoraj vsakokrat še malo pokaka na previjalni . Vedno počakam kakih 5 minut, se z njim pogovarjam in pačim, pa se že prične napenjat. Potem ene 3 krat glasno zaropota in se končno previjemo. Pa ni stvar v temu, da drugače ne kaka, glih nasprotno, kaka tudi v spanju, pa pri dojenju, itd. Na previjalni samo še doda piko na i. Saj se ne pritožujem. Zaradi take prebave nismo imeli krčev.
|
|
|
|
RE: kakanje na previjalni-nova muha naše male 11.5.2006 13:52:24
|
|
|
|
kaja29
|
ja tud naša je že pravi stručko v kakanju na previjalni prvič se je že v porodnišnici, potem pa je nadaljevala doma, ko bi samo na previjalni ostalo bi blo še o.k., naša kihne in vse odnese do mamice al pa atija in še po tleh se najde, pa polula se tudi velikokrat in to najraje dela, tik preden naštimamo novo plenico, tako da je treba spet od začetka umivat jaz se pa prav ustrašim takrat in zavriskam zraven
|
|
|
|
RE: kakanje na previjalni-nova muha naše male 11.5.2006 21:25:32
|
|
|
|
Rubin.
|
Moja sončica tako kaka že ful dolgo, še pred gosto hrano, samo da je takrat bolj pogosto tudi 4x na dan, sedaj pa 1-2x na dan. Ampak meni se to zdi super. Najprej sem kupovala ta poceni plenice in sem ji jih dajala pod ritico, sedaj pa pustim prejšno plenico in lepo naredi kupček vanjo, obrišem pa je. Tako saj ni pokakana in razmazana po celem. Ne vem kaj te moti ? , Jaz samo upam, da bo tako ostalo, saj točno vem kdaj bo kakala in tako, upam vsaj, bo nekako laže ko jo bomo privajali na kahlico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?