Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakanje dvomesečnega dojenčka! 7.8.2007 18:52:40
|
|
|
|
Maxica
|
Pri dojenem otroku je tolerirano čisto vse - kakanje enkrat na sedem dni, ali kakanje sedemkrat v enem dnevu. Tako da ni panike, če je sicer z otrokom videti vse v redu.
|
|
RE: kakanje dvomesečnega dojenčka! 7.8.2007 19:05:33
|
|
|
|
kobacaj
|
Tudi mi imamo dvomesečnega dojenčka in je prejšnji mesec kakal le enkrat na dan, zdaj pa je tudi več pleničk na dan malo pokakanih, enkrat je malo večja količina večkrat pa je manjša.
|
|
|
|
RE: kakanje dvomesečnega dojenčka! 7.8.2007 21:36:07
|
|
|
|
simona76
|
Kot je povedano, je pri dojenem dovoljeno vse. Če je kakec normalne sestave in ni posebnosti pri otroku, mislim da ni panike. Jaz sem malo bolj nesrečna, ker moram po ves teden čakat da bo kakšna pokakana plenička... Pa je tudi to dovoljeno.
|
|
|
|
RE: kakanje dvomesečnega dojenčka! 7.8.2007 21:39:20
|
|
|
|
taška30
|
Naša 3-mesečnica že od rojstva kaka večkrat na dan, včasih po vsakem obroku, nikoli pa manj kot 2x. Če kdaj pol dneva ne kaka (recimo 3 zaporedne nepokakane pleničke), se mi zdi da je že vsa tečkasta in jokasta in prdi 100/h in jo zvija.
|
|
|
|
RE: kakanje dvomesečnega dojenčka! 8.8.2007 10:10:20
|
|
|
|
mojcapr
|
Jaz imam 4 mesečnega srčeka, ki mi je prejšnji teden tudi po vsakem obroku pokakal seveda svežo plenico. Saj veste previti jest in potem se je najboljše pokakt v svežo plenico. Otrokova prebava se pač hitro spreminja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?