Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kakanje - temno zeleno blato 4.4.2005 11:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Če jo dojiš, ni problema. Pri nas je bila cela paleta barv. :)
|
|
|
|
kakanje - temno zeleno blato 4.4.2005 11:50:41
|
|
|
|
Divja vijolica
|
JAZ sem opazila,da ima zeleno blato, če ga ne previjem takoj. Pomoje blato spremeni barvo, vsaj pri mojem je tako. :)
|
|
|
|
kakanje - temno zeleno blato 4.4.2005 11:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je blato zeleno, pomeni, da ima krče. A jih ima?
|
|
|
|
kakanje - temno zeleno blato 4.4.2005 11:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja ima temno zeleno blato odkar dodajamo adaptirano mleko. Ko je pa pila samo moje je pa imela svetlo blato. Sem vprašala pediatrinjo v MB in v MS in sta rekli, da to ni nič. Krčev pa nima. Bojana
|
|
|
|
kakanje - temno zeleno blato 4.4.2005 11:57:23
|
|
|
|
dory
|
Moj je bil sicer na adaptiranem mleku,pa je imel v casu krcev tudi zelo zeleno blato...potem pa ko smo prisli ven iz tistih hudih treh mesecev,je blo blato spet normalno :)
|
|
|
|
kakanje - temno zeleno blato 4.4.2005 11:58:22
|
|
|
|
malika
|
Splišni je že napisala, da krči spremenijo barvo blata. če jih ima, potem je to to. Špinača, ki so jo ti pojedla, pa pomoje skoraj ne bi smela vpljivat na barvo drekeca.
|
|
|
|
kakanje - temno zeleno blato 4.4.2005 11:58:28
|
|
|
|
Andra
|
Tudi naša princeska je imela že rumeno blato, potem pa je kar naenkrat spet postalo zeleno. Vprašala sem pediatrinjo in mi je rekla, da je to čisto normalno. Se bo samo od sebe uredilo. Brez skrbi.:racka:
|
|
|
|
kakanje - temno zeleno blato 4.4.2005 12:54:45
|
|
|
|
RADOVEDNA
|
Ne, ne Nat, Poglej na med.over.net, forum dojenje. Zeleno blato največkrat pomeni: preveč prednjega mleka (to nakazuje tudi sluz v blatu, pa bolj tekoče je), ali pa: mama poje preveč mleka/mlečnatih izdelkov, pije zdravila ali vitaminske napitke, lahko pa gre tudi za alergijo. V vsakem primeru pa je zelena običajna za dojenčkoco, spreminjajoče se blato. Brez skrbi. Aja, od tvoje hrane se dojenčkovo blato nikakor ne obarva. Lepo ugotavljanje in samo pozitivno naprej. vse lepo, R.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?