|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšno vlogo igra starost
8.6.2006 14:18:49   
melly18
mene pa zanima kakšno vlogo igra starost..
Jaz sem stara 19let in z fantom si zelo želiva in delava na user posted image .Konec leta se misliva poročiti,čeprav non stop poslušam zbadanja kako sem jaz mlada itd.
Doma me pri najinih odločitvah podpirajo vendar mene čaka še matura...Letos je zanosila moja dobra sošolka druga ki pa mi ni tako blizu je rodila zdravo punčko.
Ali katera pozna  podoben primer oziroma ali pozna katera kakšen nasvet zame,ker mi bodo prišli prav.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšno vlogo igra starost
8.6.2006 14:25:04   
slumpo
Zivjo

To je sicer moje mnenje....ampak nihce razen vaju nima pravice odločati kdaj je pravi cas za poroko oz. nosecnost.
Bratov prijatelj in njegova punca sta ravno dopolnila dobro 18 let ko je ona zanosila in kmalu za tem sta se porocila. Danes imata 3 leta starga fantka in sta cist ok.
Mam pa prijateljico ki je pri 37 zanosila in se porocila pa ma danes tudi ze dva zdrava fantka. Ni racunice ti sam uzivi zivljenje s fantom in nacrtovanjem druzine, ce menis da je prisel tvoj cas.
Ce boz pa prevec razmisljala o vsem tem pa bos itak ugotovila da ni nikoli pravi cas za vse to ker enkrat imas se solo drugic se nimas redne zaposlitve pol imas tezave z denarjem pol si malcek bolan in si v penziji in brez vsega.
Skratka uzivajta zivljenje kot mislita da je prav.

(odgovor članu melly18)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2006 14:28:14   
šnucika
Mislim,da 19 ni nobena nizka starost za donosit zdravega otroka.Je samo riziko,koliko je zrelosti v glavi mladih starševuser posted image

Pa tudi nad 35 gre lahko brez problemov - jaz sem dober primer....zanosila takoj in vse popolnoma O.K. do konca!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2006 15:25:42   
zaljubljena23
Ignoriraj okolico ti sama najbolje veš kaj si želiš in to tudi stori

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2006 15:34:38   
tulip
Važno da sta vidva pripravljena it v to in da se imata rada. Moja sošolka je zanosila v 4.letniku srednje šole, stara 18 let in ima zdaj dva otroka, ki imata 10 in 6 let. Z možem se imata rada, ona je delala kot medicinska sestra in ob delu končala višjo šolo, zamenjala službo.user posted image
Kjer je volja, je tudi pot, pravim jaz. In raje otrok prezgodaj, kot pa (žal) nikoli!
Kar pogumno, posebej če imaš še doma podporo in pomoč!user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2006 18:59:27   
jasnika
če se mata rada kar pogumno delajta na otrocihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2006 20:52:22   
lelaval
Naredita tako, kot vidva sama mislita, da je prav in najbolje za vaju. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu melly18)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2006 20:55:53   
rainbow
Mislim, da če vidva resno razmišljata o naraščaju, sta resnično zelo zrela za svoja leta in vama lahko samo čestitamuser posted image user posted image user posted image

Morda vseeno najprej matura (sem pač prfoks) pa vsaj da so osnovni pogoji bivanja zrihtani, da vama ne bo sile.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2006 20:57:09   
melly18
strinjam se z vsemi odgovori...ker moj fant je od mene 8let starejši ima službo in dom kjer bi ustvarila družinico....
vsem puncam hvala za odgovore

(odgovor članu melly18)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?