Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 13:54:26
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ne dolgo nazaj je bila že taka tema8) Sicer mam pa navadne gate...šotorke iz induplatov, da mi pokrijejo mojo guzo. :(( Tangic itak ne delajo tolikšnih, pa še zvečer jih ne bi našla, ko jih bi sleči hotla:ups:
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 13:56:02
|
|
|
|
biba77
|
vsega se najde v omari... odvisno od pocutja, od dneva v ciklusu, od vrste oblacil, ki so preko, od priloznosti :ups:, ...
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 14:00:00
|
|
|
|
puncica
|
trenutno navadne bele gate, za na šiht pa obvezno tangice v takšni in drugačni obliki. Za kak romatičen večer pa itak čipke rulajo:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 14:00:56
|
|
|
|
hati
|
V bistvu vedno glede na priložnost in na vrhnja oblačila. Imam pa rada, da je barvno usklajeno. Tko da tudi pri meni se najde veliko barv in različnih modelov. Aja pa tangice mi niso najbolj pri srcu. Postava jih dopušča, samo se ne počutim udobno v njih.
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 14:01:15
|
|
|
|
pika74
|
:)-šotorke iz induplatov:)-:)-:)- jst tud svašta nosim - sam brez pa ne grem nikamor - razn pod koutar 8)
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 14:10:56
|
|
|
|
vampirka
|
Tangice - pa rada imam barvno nakombinirano (men je mama tolkrat zgleda to rekla, da mam še vedno v glavi: najbolj pomembno je kakšno imaš spodnje perilo, ker nikoli ne veš, kdaj boš moral na hitro k zdravniku 8) ). No, moja mama je verjetno ciljala bolj na čistočo kot na barvno usklajenost :)-:)-:)- ... Se pa strinjam - vse je odvisno od počutja. Jaz imam tudi dneve v mesecu, ko si navlečem navadne gatke, ker vložka v tangice lih ne spravim :ups:... Ker tamponov se mi ne da ravno 24ur uporabljat.
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 14:17:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Navadne gate, ko jih v rit potegne, so pa tangice. ;) Za pod kiklo pa ponavad kr nč. Sem zanjič enkrat probala in moram rečt, da je fantastičen občutek :)-
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 14:21:25
|
|
|
|
Maček Muri
|
V glanem tange, pozimi pa boksarce. Navadne sem čisto ukinila. Pa obvezno bombaž.
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 14:26:42
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Tangice...drugega sploh nimam....razen par boxarc...drugač so pa pa zlo všeč tud brazilke...tko ko ti pol ritnic sam pokrijejo...če so pa čipkaste pa sploh sexy zgleda :bravo:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2005 14:29:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 14:31:37
|
|
|
|
Anonimen
|
A no, pol jst tud brazilke nosm, k mi navadne pokrijejo pol riti :)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2005 14:33:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 14:37:29
|
|
|
|
Inki in Igi
|
vsak ginekolog pravi, da so spodnjice, ki lepo prekrijejo predel ledvic in vse spodaj, najboljše-se pravi: navadne, boksarke in brazilke.Prav v Vivi sem brala da se tangice odsvetujejo za vsakodnevno rabo, ker preveč dražijo kožo tam spodaj.. jaz nosim boksarice, ker mam zelo rado težave, če nisem dovolj oblečena, in jih vsem priporočam, če mate težave z raznimi vnetji.najboljše so seveda bombažne, dobre ma beti ali pa en privatnik-Mertik perilo, za zavajanje pa še malo čipk.moj :love: je za spremembo totalno nor na boxerce in tangic ne more videt
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 14:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mam tangice, takrat, ko to ni mozno pa boksarce. Boksarce snoopy, tangice pa tut pa se iz top shopa - bele, crne & roza :)
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 15:16:50
|
|
|
|
tina104
|
Jaz zadnje čase nosim v glavnem bombažno, ker mi najbolj paše - čisto navadne sp. hlačke, tak malo nižji kroj, po možnosti kakih odštekanih barv ali napisov (tudi imam Snoopyje). Tangice so mi sicer všeč vizualno, ampak se ne počutim najbolje v njih, no razen takrat ko je res vroče (to pa to poletje ni). Zelo redko imam modrček in hlačke barvno usklajene, ker modrček nosim isti kake tri dni, hlačke pa včasih menjam tudi 3x na dan.
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 15:18:36
|
|
|
|
petra.horzi
|
čez dan obvezno tangice-bombažne-raznuih oblik in barv mislm da mam skor čist vse barve tangic, mam jih pa ene 30 :) razn če mam ene bele hlače k so čist prosojne, mam pol ponavadi bele boksarce spodi-mi hudo zgleda pa brazilke so tud kul, sam jih ne morm nosit čez dan, k mi jih preveč not potegne, pol me pa tišči pa jih skoz vn vlečem:):):)-morjo bit pa čipkaste ponoč pa zmeri navadne gate-ne morm brez spat:)
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 15:19:35
|
|
|
|
Suzi*
|
Tangice in brazilke, gladke bombažne in pa čipkaste vseh barv .
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 15:24:13
|
|
|
|
polona2
|
Kaj pa ti bo ta informacija? Ne razumem, zakaj nekdo postavi tako vprašanje...
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 15:36:26
|
|
|
|
sarči
|
Tangice in brazilke:bravo::bravo::bravo: polona2:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 15:52:04
|
|
|
|
Teya
|
puncica, kaj imaš pa ti za eno službo, da samo za na šiht obvezno oblečeš tangice :)-:)-:)-
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 16:01:38
|
|
|
|
SABILA
|
jst pa za v službo tangice pa delam v pisarni in nisem tajnica:)-:)-, ko pa uspem pridit domol pa kakšne boksarce ali navadne hlače, ko pa hočem kej mojmo povedat pa čipkaste. polon2 kot je že blo velkrat rečeno če te kakšna vprašanja tle gor motjo, jih inestavno preskočiš in ignoriraš in je volk sit in koza cela
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 16:21:32
|
|
|
|
polona2
|
Saj sem samo povedala svoje mnenje in postavila vprašanje, saj to se na forumu počne, se mogoče motim???
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 17:50:25
|
|
|
|
jaz99
|
Nosim ČISTO PERILO (BONBAŽ) ZELO REDKO TANGICE.
|
|
|
|
kakšno spodnje perilo nosite? 17.8.2005 18:11:43
|
|
|
|
cmokec
|
Obvezno tangice, kadar je :hudicek: na obisku so v igri navadne sp. hlačke, pozimi pa boxarce.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?