Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšno razliko imate ali priporočate? 23.3.2006 8:43:01
|
|
|
|
lelaval
|
Tako majhna, kot velika razlika imata svoje prednosti in slabosti. Jaz imam med prvima dvema otrokoma 16 mesecev razlike. Prednosti: se skupaj lepo igrata in zanašata en na drugega (tudi skupaj že držita ) Jih je prav lepo gledat v njuni igri in zavezništvu. Slabosti: v nosečnosti dobesedno ne moreš počivat. Prvih par let si resnično 'okupiran' le z otroci. Med 2. in 3. otrokom imam 7 let razlike. Prednosti: v nosečnosti se lahko spočiješ (vsaj jaz sem se, ko sta bila v šoli), otroka sta hotela vsepovsod pomagat pri dojenčku, ni tiste večje ljubosumnosti, starejši otroci so samostojni (sploh, kar se tiče oblačenja in hranjenja), z dojenčkom se zamotita in lahko v miru skuham, kaj pospravim,... Lepo je za videt, kako imata rada mlajšega družinskega člana Slabosti: Igrajo se ne tako dolgo skupaj, kot z vrstniki.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?