Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšno nalivno pero- drugošolček 24.5.2012 17:12:32
|
|
|
|
divna
|
Mi smo menjali kar ene dve, tri vrste nalivnikov - tisti ergonomski in ne vem kaj še, cena pa v višavah. Na koncu je pristal pri Hoferjevem nalivniku, ki ima malenkost ergonomski ročaj in malemu tako ustreza, da piše lepo kot punčke Upam, da jih bodo tudi letos imeli, ker moram naredit zalogo lp
|
|
|
|
RE: kakšno nalivno pero- drugošolček 24.5.2012 21:25:53
|
|
|
|
urška
|
a zdaj že v drugem rabijo? moj končuje drugega pa letos nalivnika ni potreboval. ga bo pa najbrž zdaj v tretjem. jaz za začetek razmišljam o Stabilu, kasneje pa navadnega na pero. ampak še nisem čist odločena.
|
|
|
|
RE: kakšno nalivno pero- drugošolček 24.5.2012 21:30:10
|
|
|
|
enea
|
nam so rekli da naj kupimo tistega za levičarje, tisti ki je malo ukrivljen,... vložki noter so pa kot en tanek flumaster, moja super piše z njim, menjali ga nismo nikoli, končuje pa 4 razred, ima ga že od drugega,.. mislim da bo tudi za 5 še dober, če ga frajla prej ne zlomi,.. TAKEGA ima
< Sporočilo je popravil enea -- 24.5.2012 21:31:22 >
|
|
|
|
RE: kakšno nalivno pero- drugošolček 25.5.2012 8:16:25
|
|
|
|
divna
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea nam so rekli da naj kupimo tistega za levičarje, tisti ki je malo ukrivljen,... vložki noter so pa kot en tanek flumaster, moja super piše z njim, menjali ga nismo nikoli, končuje pa 4 razred, ima ga že od drugega,.. mislim da bo tudi za 5 še dober, če ga frajla prej ne zlomi,.. TAKEGA ima Nam so v šoli zabičali, da mora imeti pero in so taki odpadli. No, saj naš je imel tudi takega kot je na tej sliki, le da je bil s peresom. lp
|
|
|
|
RE: kakšno nalivno pero- drugošolček 25.5.2012 9:11:00
|
|
|
|
noranate
|
v 2. razredu smo imeli takega za levičarje, v 3. pa smo potem šli na tega klasičnega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?