|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšni so prvi znaki nosečnosti
23.10.2006 12:23:05   
pinkica
en članek http://www.bambino.si/?d=clanek&id=99
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšni so prvi znaki nosečnosti
9.11.2006 8:34:31   
_Beky_
zivjo pinkica!Kakor jest vem so prvi znaki bolecine v prsih vecja kolecina odvajanja urina(nonstop na wc)user posted image kaksnih drugih znakov pa jes nisem mela,sigurno pa jih se dobim ker sem v 5 tednu.lep dan se slismo!

(odgovor članu pinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2006 11:04:18   
TONČI.
Jaz nisem imela nič posebnega. Razen bolečeeeeeeeee dojke. Tud modrca nisem mogla imeti gor. O kok so me polele.

(odgovor članu pinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2006 11:12:28   
Katrin
Tudi jaz sem imela bolj občutljive in boleče prsi; drugega nič user posted image

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2006 11:13:19   
corfu
O, Beky, jaz sem tudi ravno danes dopolnila peti teden.

Moji znaki: rahlo špikanje v prsih, drugače pa nić posebnega.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2006 18:30:15   
klaja
Pri meni so bile prsi zelo boleče in neprestano sem morala hodit na wc. Pa po eni jedi, ki sem jo imela zelo rada, mi je postalo ful slabo, tako da je niti pogledat nisem mogla in je še sedaj ne morem videt, kaj šele da bi jo jedla.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2006 14:27:04   
Pinkyca
Čau PINKICA
šele ta teden sem izvedela, da sem user posted image . Znakov sploh ni bilo nobenih. Sploh sem bila prepričana, da ta mesec ni ratalo. Šele en dan ali dva pred predvideno user posted image  so me pa začele boleti prsi tko precej, da ponoči nisem mogla spat na trebuhu. Pa, ko sem likala se mi je 1x tko zavrtel, da sem mislila, da bom na tla padla z likalnikom vred. Očitno ni bilo zaradi vremena. Kakšni znaki se ti pa pojavljajo?

(odgovor članu pinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?