Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšni copati za prve razrede? 8.8.2011 13:18:20
|
|
|
|
hubi
|
Bistvo je, da podplat ne drsi in ne premoči.
|
|
|
|
RE: kakšni copati za prve razrede? 8.8.2011 13:34:53
|
|
|
|
ruby19
|
A se vam zdijo boljše npr. v stilu Cicibana ali kakšne "balerinke"?
|
|
|
|
RE: kakšni copati za prve razrede? 8.8.2011 13:38:13
|
|
|
|
uškinamama
|
Mojemu sem kupila klasične usnjene črne šolske copate, z gumijastim podplatom. Trgovine ciciban- petejan - 12,00 eur. Tiste ala sparky bi po mojem trajale ravno 2 tedna.
|
|
RE: kakšni copati za prve razrede? 8.8.2011 13:43:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Tiste ala sparky bi po mojem trajale ravno 2 tedna. Sparkyjeve usnjene copatke kupujem že tretje leto (za vrtec in doma) in komot zdržijo pol leta, ko jih je potrebno menjati zaradi številke. Tudi tiste tekstilne s peno sem že kupila in ni bilo nič narobe z njimi.
|
|
RE: kakšni copati za prve razrede? 8.8.2011 15:12:37
|
|
|
|
Lunca1
|
klasične šolske, mogoče kakšne mal lepše
|
|
|
|
RE: kakšni copati za prve razrede? 11.8.2011 6:34:04
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ruby19 Zanima me, kakšne copate ste ve nakupile za vaše otroke za šolo? Za Pubertetnika (9. razred) klasične papuče/natikače iz blaga, za Mladiča (1. razred) pa navadne šolske copate z gumijastim podplatom.
|
|
|
|
RE: kakšni copati za prve razrede? 16.1.2012 11:06:15
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: IvaSem Mi smo preizkusili že nešteto copatov, ki pa so se takoj strgali! Tako da kupujem le še te copate: http://copati.si/izdelki/copati_za_malcke/ Ja kaj pa potem delate s copati? Za v vrtec jih zadnje 2 leti kupujem kar v Massu, usnjene z usnjenim podplatom, različni motivi, cena 12€. Verjetno bomo za prvi razred vzeli tudi kar tam - samo motiv (ugibam ) ne bo več pikapolonica (ali pa tudi ).....
|
|
|
|
RE: kakšni copati za prve razrede? 17.1.2012 9:15:56
|
|
|
|
kekec in mojca
|
V Leclercu prodajajo usnjene copate od Muce Copatarice. Copati stanejo res malo več (okoli 8 €), ampak naši držijo že drugo leto. Edino to bi pripomnila, da je bolje, da se kupujejo temni copati, ker svetlo rjavi so bili že po tednu dni temno sivi, kot da so zguljeni in sem mu zato kupila druge barve (ista znamka), prve sem oprala in jih nosi doma. Spodaj sicer ni prava guma, ampak copat vseeno ne drsi. Naše izkušnje s temi copatki so bile dobre, tako da jih bomo kar prakticirali, dokler jih bo želel nositi. Res pa je tudi druga stvar, našemu malemu zelo počasi raste noga, kar ima tudi svojo prednost. Čevlje in copate lahko nosi tudi po dve sezoni.
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 17.1.2012 9:17:21 >
|
|
RE: kakšni copati za prve razrede? 18.1.2012 8:51:48
|
|
|
|
tehnofil
|
Telovadne copate, gumijast podplat. Usnjen drsi in ker otroci radi tekajo, usnjen ne zavira dovolj hitro.
|
|
|
|
RE: kakšni copati za prve razrede? 10.3.2012 8:51:46
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Ja, no, lahko vzamem nazaj, drugi copati so zdržali le 4 mesece. Sedaj ima luknjo na prstku. Naslednje leto bom premislila, ali še bom kupovala te copate. Ker konec koncev so zelo dragi proti drugim.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?