|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšne torbice so v modi?
21.4.2009 17:12:25   
muška
velike, majhne? kakšne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšne torbice so v modi?
21.4.2009 17:40:20   
BUŠICA
koliko jaz vem, še vedno velike, take XXL.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2009 21:45:30   
Jelcy
Jaz kupim vedno take, ki so meni vsec...ce so moderne al pa ne...teh XXL pa ne kupujem, ker ne vem kaj zbasat notuser posted image , pa se vlacit jo moram naokoli. Meni osebno so najlepse GUESS torbice, so vedno modne, vseh velikosti in oblik, kvalitetne in niso pretirano drageuser posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2009 8:32:46   
muška
a da niso drage? Kje pa jo dobiš in za koliko? na netu sem jih gledala za 100 €, meni je to veliko

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2009 10:36:07   
Jelcy
Meni ni drago. Sicer sem jih kupim na popustih za 50€ velika, 75€ ogromna. 

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2009 10:45:19   
Splišni
Meni je ne glede na modo edina uporabna torba taka za čez ramo (tako da jo daš čez glavo gor - kot poštar).

Kako sploh lahko nosite torbe samo na eni rami? A vam nič dol ne leze? Ali pa samo v roki? Kaj pa, ko je treba otroku ves čas nekj ... ne vem kaj? Ma jaz sem čisto živčna, če mi torba leze dol.

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2009 11:57:41   
Jelcy
Ja sem jaz imam tudi take postarske, sicer pa ko grem z otrokom ven, ne nosim torbice, ker gremo z vozickom in je vse potrebno v njegovi torbi.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2009 16:37:39   
Pika Zoja
Načeloma ne kupujem dragih torbic, se vedno najde nekaj srednjega cenovnega razreda, da mi je všečno. Kupujem pa v večini velike torbice, barvite, rožaste, črne ... edinole bele nimam, ker tiste pa res nimam kam dat... mislim v kombinacijo. Pa cekarčki bodo letos tudi INuser posted image

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2009 16:41:24   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

... edinole bele nimam, ker tiste pa res nimam kam dat... mislim v kombinacijo.

u jaz pa bele torbice obožujem. se podajo krasno h kavbojkam, tak bolj sport look, lahko pa tudi bolj elegantnim kombinacijam. samo velika mora bit.

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2009 13:58:28   
Felicity
http://www.style.it/cont/moda/accessori/ricerca-accessori.aspx?IDSS=143&IDC=3

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2009 12:32:59   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Meni je ne glede na modo edina uporabna torba taka za čez ramo (tako da jo daš čez glavo gor - kot poštar).

Kako sploh lahko nosite torbe samo na eni rami? A vam nič dol ne leze? Ali pa samo v roki? Kaj pa, ko je treba otroku ves čas nekj ... ne vem kaj? Ma jaz sem čisto živčna, če mi torba leze dol.

Splišni, a prilepiš prosim sliko takšne torbice.

Za v službo imam ta veliki želodec in mi tudi gre na živce. Privat pa imam torbico za v roko, z mičkenim ročajem ali brez.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2009 22:03:17   
marelina

Meni so take čez ramo poštarske najboljše. Sem jo pa zadnjo dobila v New Yorkerju za 15E. Je pisana rožasta povsod paše. Mi je fajn pa še a4 format not dobim!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)

Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!