Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšne torbice so v modi? 21.4.2009 17:40:20
|
|
|
|
BUŠICA
|
koliko jaz vem, še vedno velike, take XXL.
|
|
|
|
RE: kakšne torbice so v modi? 21.4.2009 21:45:30
|
|
|
|
Jelcy
|
Jaz kupim vedno take, ki so meni vsec...ce so moderne al pa ne...teh XXL pa ne kupujem, ker ne vem kaj zbasat not , pa se vlacit jo moram naokoli. Meni osebno so najlepse GUESS torbice, so vedno modne, vseh velikosti in oblik, kvalitetne in niso pretirano drage
|
|
|
|
RE: kakšne torbice so v modi? 22.4.2009 8:32:46
|
|
|
|
muška
|
a da niso drage? Kje pa jo dobiš in za koliko? na netu sem jih gledala za 100 €, meni je to veliko
|
|
|
|
RE: kakšne torbice so v modi? 22.4.2009 10:36:07
|
|
|
|
Jelcy
|
Meni ni drago. Sicer sem jih kupim na popustih za 50€ velika, 75€ ogromna.
|
|
|
|
RE: kakšne torbice so v modi? 22.4.2009 10:45:19
|
|
|
|
Splišni
|
Meni je ne glede na modo edina uporabna torba taka za čez ramo (tako da jo daš čez glavo gor - kot poštar). Kako sploh lahko nosite torbe samo na eni rami? A vam nič dol ne leze? Ali pa samo v roki? Kaj pa, ko je treba otroku ves čas nekj ... ne vem kaj? Ma jaz sem čisto živčna, če mi torba leze dol.
|
|
|
|
RE: kakšne torbice so v modi? 22.4.2009 11:57:41
|
|
|
|
Jelcy
|
Ja sem jaz imam tudi take postarske, sicer pa ko grem z otrokom ven, ne nosim torbice, ker gremo z vozickom in je vse potrebno v njegovi torbi.
|
|
|
|
RE: kakšne torbice so v modi? 22.4.2009 16:37:39
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Načeloma ne kupujem dragih torbic, se vedno najde nekaj srednjega cenovnega razreda, da mi je všečno. Kupujem pa v večini velike torbice, barvite, rožaste, črne ... edinole bele nimam, ker tiste pa res nimam kam dat... mislim v kombinacijo. Pa cekarčki bodo letos tudi IN
|
|
|
|
RE: kakšne torbice so v modi? 22.4.2009 16:41:24
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja ... edinole bele nimam, ker tiste pa res nimam kam dat... mislim v kombinacijo. u jaz pa bele torbice obožujem. se podajo krasno h kavbojkam, tak bolj sport look, lahko pa tudi bolj elegantnim kombinacijam. samo velika mora bit.
|
|
|
|
RE: kakšne torbice so v modi? 29.4.2009 12:32:59
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Meni je ne glede na modo edina uporabna torba taka za čez ramo (tako da jo daš čez glavo gor - kot poštar). Kako sploh lahko nosite torbe samo na eni rami? A vam nič dol ne leze? Ali pa samo v roki? Kaj pa, ko je treba otroku ves čas nekj ... ne vem kaj? Ma jaz sem čisto živčna, če mi torba leze dol. Splišni, a prilepiš prosim sliko takšne torbice. Za v službo imam ta veliki želodec in mi tudi gre na živce. Privat pa imam torbico za v roko, z mičkenim ročajem ali brez.
|
|
|
| Stran: [1] |
imedojenček223katero im ti je najlepšetia (
36%)
mia (
27%)
tai (
12%)
taj (
12%)
samanta (
7%)
rosita (
6%)
Število vseh glasov: 857Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!