|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšne ploščice gredo k tej kuhinji
28.8.2009 9:48:40   
puhek55
http://mail.google.com/mail/?attid=0.1&disp=emb&view=att&th=1227ec9c6c39ac12

Ne vem, če mi bo uspelo prilepi sliko kuhinje, če pa mi je uspelo bi vas prosila za mnenje

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji
28.8.2009 10:01:01   
urška
meni ne odpre nobene kuhinje če kliknem na linkuser posted image

(odgovor članu puhek55)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2009 16:47:57   
puhek55
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14586&hash=07866fc6fb35c01e6de187310dc9e23b

(odgovor članu puhek55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2009 17:17:45   
jullie
..js ne bi dala ploščic ampak les..in to takšen, kot imaš pult..

(odgovor članu puhek55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2009 17:26:48   
mateyka
kolikor vidim pri rdeči kuhinji uporabljajo nevtralne barve zraven
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu puhek55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2009 17:28:50   
mateyka
men so ful nore une ploščice pri drugi sliki, ki so različne sive barve in so ful dolge, se mi zdi da podlajša in poveča prostor user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2009 17:29:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..js ne bi dala ploščic ampak les..in to takšen, kot imaš pult..

Bi razmisljala v podobni smeri...

(odgovor članu jullie)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2009 17:31:46   
Felicita
jest bi rekla sive (kok temne/svetle odvisno od velikosti prostora).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2009 17:43:49   
Splišni
Če boš imela, kot imaš v albumu, svetel natur lesen pult in mizo, potem bi jaz dala nekaj takega:

user posted image

lahko tudi  male bele in sem in tja kakšno rdečo in oker oz. rumeno (podobno pultu). Tako dve barvni po diagonali skupaj. Se mi zdi, da na tako malo hinjico pašejo male, fletne ploščice.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2009 17:49:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Če boš imela, kot imaš v albumu, svetel natur lesen pult in mizo, potem bi jaz dala nekaj takega:

user posted image  

Sele zdaj sem prav prebrala, da isces ploscice user posted image .

Kaj pa vem, v bez barvi mogoce.

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2009 18:14:18   
puhek55
Hvala za predloge. Tudi jaz sem razmiljala, da ne bi dala ploščic ampak les v isti barvi kot pa je pult. Me pa zanima kje se to da dobit in kakšne so kaj cene, ali je to dražje kot pa ploščice. Moj pa pravi, da bi pasale sive ploščice z rdečimi fugami, vendar si ne upam kar tako položit, ker ne vem kako bi to v praksi zgledalo in tudi nikjer ne najdem kakšen podoben primer, če je kdo to kje videl naj mi prosim pokaže.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2009 20:15:32   
hubi
Kaj pa ognjevarno steklo s kakšno sliko/motivom nalepljeno gor?

(odgovor članu puhek55)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2009 20:30:47   
nadya
Jaz bi mogoče tudi dala steklo, pod njega pa kakšno lepo tapeto. Dans majo tok hude tapete da je joj. Majo tudi take z imitacijo lesa.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.8.2009 9:16:27   
honey
Mi imamo takole:

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=4640

Pa je super, ker nimam nobenih problemov s čiščenjem - obrišem in je čisto. Prej sem imela pa ploščice in sem živce zgubljala zraven, saj bolj kot sem drgnila, bolj je bilo lisasto.

< Sporočilo je popravil honey -- 29.8.2009 9:17:30 >

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.8.2009 9:36:06   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Mi imamo takole:

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=4640

Pa je super, ker nimam nobenih problemov s čiščenjem - obrišem in je čisto. Prej sem imela pa ploščice in sem živce zgubljala zraven, saj bolj kot sem drgnila, bolj je bilo lisasto.

to pa prav fino zgleda user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.8.2009 10:33:13   
puhek55
To pa res dobro zgleda, sam me zanima, če moreš mastne madeže tudi obrisat al se pozna?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.9.2009 14:08:57   
honey
Se opravičujem za pozen odgovor, ampak imam gužvo, pa nimam časa dosti na RR bit.

Moram reči, da se ne pozna popolnoma nič gor. No, seveda, če pošpricam steno s kakšno omako, mlekom ipd., se vidijo madeži, drugače pa tako, kakšni mastni madeži ipd. ne. Je definitivno najlažje za čistit - samo obrišem in je, pa še to zaradi občutka, drugače se sploh ne vidi, da je umazano. Pa da ne bo pomote - kuham vsak dan. Obenem je pa še cenovno zelo ugodna varianta. Stena je pač prepleskana, v lak so pa zamešani tisti barvni delci in to je to. Sicer ne vem več točno, koliko naju je to prišlo, ampak vem, ko sva takrat računala, za ta denar, ki sva ga porabila za celo steno, ne bi dobila niti pol m2 ploščic.

V glavnem - enostavno za čiščenje, malo drugačen videz in cenovno ugodna varianta. Jaz bi se takoj še enkrat odločila za to. Po eni strani mi je celo žal, da se nisva tudi v kopalnicah odločila za to varianto, ampak te so bile prve na vrsti, pa še nisva vedela, kaj in kako je s tem.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu puhek55)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.9.2009 14:31:24   
saraja
Pozdravljena,

tudi jaz bolj pozno....jaz imam čisto navadno steklo, ful lepo paše pa še fajn je za čistit, po pravici povedano zelo redko čistim (kuham pa bolj pogosto) user posted image

Lp, Saraja

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.