honey
|
Se opravičujem za pozen odgovor, ampak imam gužvo, pa nimam časa dosti na RR bit. Moram reči, da se ne pozna popolnoma nič gor. No, seveda, če pošpricam steno s kakšno omako, mlekom ipd., se vidijo madeži, drugače pa tako, kakšni mastni madeži ipd. ne. Je definitivno najlažje za čistit - samo obrišem in je, pa še to zaradi občutka, drugače se sploh ne vidi, da je umazano. Pa da ne bo pomote - kuham vsak dan. Obenem je pa še cenovno zelo ugodna varianta. Stena je pač prepleskana, v lak so pa zamešani tisti barvni delci in to je to. Sicer ne vem več točno, koliko naju je to prišlo, ampak vem, ko sva takrat računala, za ta denar, ki sva ga porabila za celo steno, ne bi dobila niti pol m2 ploščic. V glavnem - enostavno za čiščenje, malo drugačen videz in cenovno ugodna varianta. Jaz bi se takoj še enkrat odločila za to. Po eni strani mi je celo žal, da se nisva tudi v kopalnicah odločila za to varianto, ampak te so bile prve na vrsti, pa še nisva vedela, kaj in kako je s tem.