|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšne noseč.znake imate?
10.6.2008 7:33:19   
mausilein
zdravo, punce.prejšnji teden sem končno zagledala user posted image . zanima me, kakšne znake imate? meni trenutno še ni nič slabo, edino čutim nek pritisk okoli mehurja, prsa me malo že bolijo, pa tudi malo več rumenega izcedka opažam. je to normalno, ga ima tudi katera od vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšne noseč.znake imate?
10.6.2008 7:37:20   
Maja T.
user posted image user posted image user posted image za user posted image .

Vse kaj opisuješ je imela skoraj vsaka user posted image , tako da brez skrbi. Sreča je, da ti ni slabo.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2008 10:17:59   
byanca
Meni tudi na začetku ni bilo nič, zelo dobro sem se počutila. slabost je prišla okoli 7tedna,sedaj zaključujem 17ti teden pa mi je še vedno slabo.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2008 10:34:07   
sandra123
user posted image user posted image user posted image za  user posted image , kar se pa nos.težav tiče...jaz sem začela imeti težave s slabostjo šele v 9.tednu nos., pa vse do 17.tedna...je pa res, da sem imela kar nekaj težav s krči že od samega začetka nos. - no, je bilo normalno zaradi hitrega raztezanja maternice, ker pričakujem user posted image user posted image ...
Želim ti veliko sreče v pričakovanju in čimmanj nos. težavuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2008 11:00:24   
VRTNICA84
Ojla!

Prvič se vključujem na ta forum, zato mi prosim oprostite za morebitne napake.
Tudi sama sem pred 2 tednoma zagledala magični znakuser posted image , ki sem si ga ves čas želela. Potem pa nisem mogla verjet in sem čez en teden ponovila test in je bil še enkrat user posted image .
Sama sem vedela, da se mora nekaj dogajat. Ker so me začele boleti prsi in so ves čas zelo občutljive. Mislim, da sem noseča okoli 7 tedna in so se mi začele pojavljati jutranje slabosti. Vendar ne vsaki dan.
Jutri pa me čaka prvi obisk pri ginekologinji.
Mi lahko katera pove kako poteka ta prvi obisk in kaj se vse na njem dogaja?
user posted image user posted image user posted image user posted image  pa bi vsem, ki ste zagledale user posted image  in ste sedajuser posted image .

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2008 11:31:25   
sandra123
Vrtnica...user posted image user posted image user posted image za user posted image ...na prvem pregledu ti naredi G vaginalni UZ, da se potrdi nosečnost, predvsem za določitev št.plodov in da vidi sam potek nosečnosti...malo se boš stehtala, izmerili ti bodo pritisk, verjetno boš dobila tudi materinsko knjižico, da se bodo podatki sproti zapisovali, dobila boš napotnico za odvzem krvi, določil se bo predviden datum poroda glede na zadnjo menstruacijo (datum moraš povedati - da slučajno ne boš pozabilauser posted image )...skratka nič kompliciranega...aja, meni je takrat še bris mat. vratu vzela....
Želim ti obilo sreče v nos. in čimmanj slabosti in ostalih nos.težavuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2008 11:42:10   
VRTNICA84
Najlepša hvala za temeljit odgovor.
Kar malo me je strah jutrišnega dne, ker je vse prvič in ne vem kako se bo odvijalo. Upam, da bo ve ok in, da bodo osebje prijazno.

Tudi jaz ti želim čim lepšo nosečnost ter seveda čim manj slabosti.

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2008 12:14:32   
sandra123
Vrtnica...jaz že veselo romam proti 30 tednu nos., je pa res, da me user posted image user posted image tako veselo brcata v želodec, da so se sedaj spet začele pojavljati slabostiuser posted image ... Lepo opravi jutri, pa še dragega zraven odpelji, da bo videl majhno pikico, ki bo iz dneva v dan bolj velikauser posted image user posted image ...
Mene moj dragi spremlja ves čas nosečnosti, mislim, da je to kar prav, da se čimprej začnejo zavedati, da je v naših trebuščkih plod ljubezni med namiuser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2008 12:26:05   
mausilein
Sandra123, čestitke za user posted image user posted image . to mora bit pa kar pestro.user posted image
Vrtnica84, tebi pa vso srečo jutri na pregledu in čestitke za user posted image .
Nič se bat, so kar prijazne sestre in zdravniki. Vsaj jaz nimam slabih izkušenj z njimi. Javi, kaj si opravila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2008 13:51:20   
VRTNICA84
Moj dragi na user posted image  ne more it z mano k zdravniku.
Ampak lahko povem, da se dojenčka že zdaj zelo veseli in komaj čaka, da bo uradno potrjeno.
Jaz pa sem tak v sedmih nebesih in se samo bojim, da ne bi bilo kaj narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2008 13:57:30   
sandra123
Barbyka...ja zdaj je postalo kar pestro, ko jima že zmanjkuje prostora...njuni gibi so iz dneva v dan bolj agresivni, močnejši, izrazitejši...pa ponoči imata fešto, pa ne morem spatiuser posted image
Vrtnica...saj bo prišel kakšen dan, ko si bo tvoj dragi lahko privoščil prost dan in šel s teboj na pregled...na začetku itak nima ne vem kakšnega smisla, da je zraven, ker se še ne vidi dobrouser posted image , če boš šla pa na nuhalno, ga pa le vzemi s seboj, da bo videl pikico v živouser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2008 13:59:33   
mausilein
Nič se ne sekiraj, vse bo ok, boš videla.
Bo šel pa naslednjič s tabo, ko bo pikica že malo večja in jo bo lepo videl.user posted image
Jutri obvezno javi, kako je bilo. Jaz pa imam prvi pregled šele 10.7.!!! To je pa še tako daleč.

Neposredna povezava do sporočila: 12
11.6.2008 14:29:24   
VRTNICA84
 Bom takoj javila, ko bom prišla domov.
Tudi jaz bom držala pesti za tebe 10.7.

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2008 8:09:22   
mausilein
vrtnica123,potem imate kar fešto. to ti pa verjamem, kako morata brcat. mene je prvi tako brcal, da sem imela občutek, da bo vsak čas pogledala kje kaka nogica ven.user posted image  ampak to je že tako daleč nazaj.
danes zjutraj mi je bilo pa tako mučno v želodcu, kot bi imela tono kamna notri. kdaj pa so se pri tebi začele slabosti. kot vidim, se nekaterim puncam začenja v 7-9 tednu. pri prvem mi je bilo slabo še predno sem vedela da sem user posted image . vse bom prenesla, samo da bo tokrat boljši razplet kot januarja.

Neposredna povezava do sporočila: 14
13.6.2008 9:03:35   
VRTNICA84
Ojla!

Se opravičujem, da včeraj nisem javila. Vendar sem bila tako utrujena od vsega čakanja. Vse je bilo vredu. Naredila sem že krvne teste.
Dala mi je napotnico za genetsko posvetovalnico. Pa me zanima kaj je to za ena preiskava in kako poteka?
Edino na uz se še morem prijavit.

Neposredna povezava do sporočila: 15
13.6.2008 13:30:03   
bibabuba
Bruhanje! 

Kličem sonce!

Neposredna povezava do sporočila: 16
13.6.2008 15:00:30   
LaraS
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za dojenčke/dojenčice!user posted image  Jaz sem tudi v 7. tednu, prvi pregled imam čez slaba 2 tedna (komaj čakam!:), vmes pa vsak dan veselo pozdravljam razne nosečniške znake (boleče prsi, občasne slabosti, krči), ker me spominjajo, da sem srečka nosečkauser posted image . Pa vseeno: hvala bogu, da ne kozlam:)

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2008 14:20:46   
loveforever
pozdravljene, no na petek 13 sem tudi jaz zagledala user posted image  in me sedaj sam to zanima, koliko časa ste čakale na prvi pregled in pa v kolikem tednu ali mesecu se vam je povečal trebušček. me malo zanima ker nekaterim se do 4 meseca nič  ne pozna, za svojo prvo nosečnost pa sem že pozabila<. lp

(odgovor članu LaraS)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.6.2008 14:48:18   
VRTNICA84
Ojla!

Jaz sem čakala na prvi pregled dobra dva tedna.
Kak hitro se pozna trebušček pa nevem in tudi mene zelo zanima?

Čestitam zauser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.6.2008 15:05:12   
mateyka
Kak hitro se pozna trebušček pa nevem in tudi mene zelo zanima?

to je pa odvisno od posameznice. ene ga nosijo v križu ene ne
(men je ful naprej štrlel - evo: http://horvatekberg.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album03&id=mojbushi3 )
pol je pa odvisno kok si mela pred zanositvijo viška kil - več jih maš, kasnej se ti bo trebuh poznal. se v špehcu potuhne user posted image

mi je blo tok enkrat weird, ko sem srečala eno znanko in je povedala da je noseča, pa smo rekli "o a res, kako lepo. kateri mesec pa?", pa ona ponosno doda "že 5, pa ful se mi nič ne pozna, nobeden ne pogrunta" in se ji ful fino zdi. sem že hotla rečt, da vsi mislimo da je pač bucka kot vedno, samo sem bla raj tiho user posted image sej, če punca sama ne pogrunta zakaj.. user posted image + itak je bil šele 5 mesec. deveti je pravi, tega pa ne moreš spregledat, kar mojo fotko poglejte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
15.6.2008 12:37:35   
byanca
jaz poznam kar nekaj suhic, ki so mele full majhen trebuh. eni se je še v 5 mescu komaj videl.
ni tok odvisno od špehca, ampak od trebušnih mišic,pa al ga bolj zadaj nosiš, itd....
sama sem tudi bolj pri suhicah, sem v 18 tednu in se mi komaj pozna. tisti ki ne vejo sploh ne pogruntajo

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.6.2008 10:21:19   
mausilein
ojla, vrtnica84,sem ti rekla, da bo vse ok.user posted image  user posted image  user posted image
in kdaj imaš predviden rok?  mene pa je tako začelo matrati. dans sem  že 4xobjemala  školjko.user posted image  user posted image  user posted image  nič hudega, samo da bo ok s pikico. pa si se že naročila na nuhalno?

Neposredna povezava do sporočila: 22
17.6.2008 11:51:21   
Anonimen
ojla pozdravljene jz sem tu tudi prvič in se bi rada vključila v vašo debato. čestitam vsem ki steuser posted image . Jaz sem tudi pomoje sem v 7 mesecu ne vem točen ker mam men. na 30 - 31 dni sedaj po porodu prve hčerkice.je pravi sonček zej je stara 8 mes. in sploh ne veš da jo imaš ponoči spi skor 12 včasih mal manj.
še enkrat čestitke vsem ki ste user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
17.6.2008 12:32:57   
mausilein
Vandame, čestitke za user posted image .  Si verjetno mislila, da si v 7.tednu???? Kdaj pa imaš prvi pregled? To je pa lepo, da je mala pridna ponoči. Tudi moj sin je bil zelo priden ponoči, ko je bil dojenček. Samo to je že tako daleč nazaj, da sem že skoraj pozabila, kako je imeti dojenčka. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.6.2008 13:28:04   
VRTNICA84
Ojla.

Nisem naročena na nuhalno. Zaenkrat ne. So me naročli samo na genetsko posvetovalnico. Tudi meni je včasih zjutraj slabo, vendar ne pogosto. Ponavadi 2 x na teden, odvisno od dneva.
Kaj pa počnejo na genetski posvetovalnici?

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?