|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšna zelenjava
27.2.2006 9:56:01   
popek24
user posted image  Zanima me kakšno zelenjavo dodajate v kašice. Pediater mi je namreč svetoval da lahko kar začnemo (4,5m) pa ne vem ali ji lahko dam kupljeno (npr.korenček,cvetača..) ker svežo zelenjavo zdaj bolj težko dobiš.

Samo enkrat se živi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšna zelenjava
27.2.2006 10:00:25   
Anonimen
Jaz kupim zmrženo mešano zelenjavo(korenček, koleraba, brokoli, cvetača, koruza, ..), drugače pa je svežo zdaj težje dobituser posted image

(odgovor članu popek24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2006 10:42:06   
Dejča
Tudi bučke so že primerne, čeprav smo mi z gosto hrano počakali do 6 M. Sicer pa imajo sveže korenje, cvetačo, brokoli in še kaj v vsakem večjem trgovskem centru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2006 11:28:12   
mia-2
V večjih centrih je sveže zelenjave kolkor hočeš.Mi raje svežo kupimo in jo potem skuhamo(korenje, brokoli, cvetača, bučke,...).LP

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2006 12:12:21   
popek24
user posted image  že že, da jo dobiš v večjih trg. centrih. Sam če tega nimaš v bližiniuser posted image ...pri nas imamo samo merkatorjevo trgovino, kjer pa marsikdaj komaj kaj dobiš. Razn zamrznjeno-zato tud sprašujem. Očitno se bom morala odpravit kam dlje. user posted image  
aja pa še to-glede brokolija-mi je pediater rekel da je dobro počakati s temnolistno zelenjavo.

Samo enkrat se živi...

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2006 16:51:08   
ja_ni_ka
Osnova pri zelenjavnih kašicah naj bi bil krompir (in banana pri sadnih ker sta hranjljiva ) +karkoli od zelenjave, seveda je bolje, da je sveža, če pa ni druge pa zmrznjeno. Meni je patronažna svetovala, da si enkrat na teden skuham večjo količino zelenjave nato jo zmrzneš. Ko pa prideš domov s sprehoda skuhaš en krompirček in vzameš lonček zelenjavice iz skrinje ter imaš sveže kosilo. Pa dober tek!

Jaka in Nika sta moja sončka dva

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2006 20:28:01   
Alina_alin
Jaz kuham  zmerom svežo zelenjavo sproti. Res da je več dela, ampak tudi ni tak problem - tako splaniram, da še jaz jem isto (si pozneje dosolim, začinim in dodam omake ipd.) Ko pa je otrok malo večji, pa je toliko lažje.
Aja, ni mi pa jasno, v čem je fora - Ja-ni-ka - da praviš, da je boljša sveža zelenjava, po drugi stani pa skuhaš svežo in jo zamrzneš, potem pa postopoma vzameš ven po obrokih. Ok - lažje je da ne rabiš imet sveže vedno, samo itak praviš da krompir kuhaš vsak dan... ampak zelenjavo zamrzneš in itak ni več sveža...torej isto kot če bi uporabila že zamrznjeno zelenjavo na začetku. ali?
Sicer pa vsak dela po svoje.

(odgovor članu ja_ni_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.