Anonimen
|
Pozdravljeni! Rada bi še vas tukaj vprašala za mnenje kakšna je moja vloga v tej zmešnjavi. Naj povem da imam družino in 2 otroka, sin je star komaj 15 dni, hči pa dobrih 5 let. Problem pa je takšen:mojega dedeka je pred 1 mesecem možganska kap, to je oče od moje pokojne mame, ki pa še ima živečega brata, imam tudi omo-torej ženo od dedeka, deda več ni želel bit v bolnici in je na silo prišel domov-nepokreten, na kak način je prišel lahko domov tega ne ve nihče , saj tudi možganov več nima zdravih tako kot bi naj, in se je moja oma seveda delala vsemogočno da bo ona skrbela za njega, deda je star75 oma pa 70 let in tudi zelo slabega zdravja, deda je precej debel in še moj fant ga komaj kaj premakne, ampak moja oma je pravla da bo ga že rihtala , moj stric-njun sin se želi na vse načine pomagat, saj je edina rešitev da bi deda šel v dom ampak tega ne želi, to pa še ni vse, oma je pred 3 dnevi padla na cesti skupaj ko je šla iz trgovine in je v bolnici ma ful kompliciran zlom roke, danes so jo operirali, in bo trajalo vsaj 6 mesecev da-če bo roka prišla k sebi, torej kaj sedaj z dedekom, sin je skoraj nonstop pr njemu saj sam absolutno ne more bit, ampak problem je da ma sin-moj stric tudi službo in kaj sedaj, DEDA JE SAM DOMA, nepokreten, nevem niti kako lula, kaka, je gre iz stola na kavč, NIČ NE VEM, jaz tja ne morem it pomagat, ja kaj le naj pomagam, saj ga niti premaknit ne morem, pa še hčera je bolana, pa tako majhnega dojebčka mam. Deda ne noben način ne želi it v dom, prej me je klical in mi je kar slabo postalo ko je klical, sem mojemu rekla naj se oglasi in je deda rekel če se bomo kaj oglasili in je moj rekel da je hči bolana, da žal ne moremo. Je res da sem jaz velikokrat ZELO potrebovala pomoč od ome in dedeja in je NIKOLI nisem dobila, tudi ko mi je bilo najtežje v življenu-smrt moje mame-njune hčere . Sdaj pa se počutim krivo ker ne morem pomagat, le kaj lahko naredim, taja ga ne morem hodit gledat, POMAGATI PA MEU RES NE MOREM OZ LE KAKO MU LAHKO POMAGAM??? Kaj je tukaj moja dolžnost storiti, ali sem lahko mirna saj ima sina in njegovo ženo, naj mu oni pomagajo, ampak spet kako Oma bo sedaj še vsaj 10 dni v bolnici in ji je tam prav lepo. Naj še napišem da sem zadnje dni zvedela da sta z omo res zelo hudobna-žal res, vem da sedaj ni čas za obsojanje ampak, jaz se vseeno počutim tako krivo, pomagati pa ne znam. se opravičujem vsej zmedi
|