|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšna M je to?
19.1.2005 18:35:29   
lucika
upam, da ni prava, hehehe. v četrtek sem delala test, takrat bi morala dobiti m, pa je bil negativen. v ponedeljek sem dobila:hudicek:, tako šibko, ki je bila v torek malo močnejša...danes pa nic. kakšne so možnosti, da lahko upam dalje? male?

saj me ne rabite tolažit, a če je katera imela isto iskušnjo, jo bom z veseljem prebrala...

hvala in dijoooos
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kakšna M je to?
19.1.2005 18:36:26   
emaa
Ne morem ti pomagat, moja je taka že nekaj mesecev, ampak jaz naj ne bi imela svojih O.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kakšna M je to?
19.1.2005 19:00:32   
ameli
Kateri test si pa delala? Če si naredila CB je vrjetno bila pri tebi:hudicek:.
Ne se sekirat, bo pa drugič:modri:
ameli

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kakšna M je to?
19.1.2005 19:05:14   
lucika
romed sem delala.
saj verjetno so zivci. tocno tisti, ki me vlecejo v lekarno se po enega testeka:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kakšna M je to?
19.1.2005 19:20:50   
ameli
Kupi CB je veliko bolj zanesljiv. Držim pesti za:modri:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kakšna M je to?
20.1.2005 7:44:59   
simonas
Odvisno od tega kako močne M imaš. Jaz imam bolj šibke in kratke, pa se mi zdi, da sem vedno imela take. M traja kaka 3 dni, pol pa se kak dan ali dva bolj šibka in to je vse. Sem že rekla G, pa je rekla, da je to čisto normalno in da ni nič narobe. Če pa si imela prej bolj močne in daljše M, pa skoči po nov test (CB tokrat).

Simona

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

prvič rezane - pa drugič??
smeja2

A ste bile drugič tudi rezane, če ste bile prvič??

Bila sem rezana (41%)

Nisem bila rezana (59%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!