|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšn beden teden!!!
4.9.2004 18:10:57   
eva1
Živjo punce!
Po enem tednu se vam spet javljam, kajti bila sem v bolnici(grozeči splav)krvavela sem, posteljica se je skoraj ločila od maternice:(, filali so me s inekcijami, jedla sem tablete, k bonbončke, no naj vam povem, da se je vse uredilo in da sem danes prišla domov, mali miga:sloncek:, srček sem poslušala na UZ, vse je kot je treba, pravijo da je:duda: ful živahen:bravo:!!!
No edino kar je, je to, da se je mali vgnezdu skoraj na maternični vrat, posteljica je predležeča, tako da bom mogla vso nosečnost ful počivat!
No pa sam da bo z našo :duda: vse ok! Jaz bom pa že zdržala v postelji!
Lep pozdrav in pazite na svoje bebice!
Eva (12t) in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kakšn beden teden!!!
4.9.2004 18:18:28   
Tejči
Eva, samo da se je vse dobro izteklo:bravo: Zaj pa le lepo počivaj in uživaj v brcikah svojega deteca:love:

LP, Tea&:duda:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kakšn beden teden!!!
4.9.2004 19:19:16   
Anonimen
Joj, samo da ste porihtali zadeve in da je s tabo in s kepico vse v redu! Sedaj pa pridno počivaj in držim pesti za vaju!:rozica::rozica::rozica:
Nojči 36 2/7

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kakšn beden teden!!!
4.9.2004 19:19:34   
Anonimen
:love::love:UUUFFFFAAA Eva hvalabogu da se je dobro razrešilo.Sedaj pa disciplinirano.Bodi na miru leži vstani samo za na WC,čuvaj seba in svoje detece želim ti vse naj naj,da bi srečno dokončala nnosečnost:duda::duda::rozica::rozica::rozica::angel::angel:

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   kakšn beden teden!!!
4.9.2004 20:10:07   
filipinka
Hvala bogu, da sta O.K.! Veš kaj pomeni počivati? Nič kuhanja, nič pospravljanja, nič dosti laufanja po stanovanju,...še bi lahko naštevali! Vem za primer, kjer je bilo predpisano počivanje, pa je rekla, saj samo po stanovanju kaj postorim, skuham, nič kaj...in veš kaj se je zgodilo? Zgubila je malo bubico, ker ni POČIVALA! Vzami to zares!
V. in :duda:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kakšn beden teden!!!
4.9.2004 21:12:27   
ninca
ojej... :zmeden:

eva, priporočam ti da res POČIVAŠ!!! kajti gotovo ne bi rada ostala brez svoje male kepice :duda::duda::duda::duda::duda::duda:
torej DEČKA NOSEČKA želim ti "srečno nosečnost" in priporočam ti da ubogaš zdravnikove nasvete kajti prav gotovo ne bi rada ostala brez bubice:duda::duda::duda::duda:

S:sloncek:R:sloncek:E:sloncek:Č:sloncek:N:sloncek:O:sloncek:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kakšn beden teden!!!
5.9.2004 22:04:58   
puncica
Samo da se je vse srečno končalo. Pa želim ti veliko počitka in čim manj skrbi:bravo:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kakšn beden teden!!!
6.9.2004 7:38:37   
Dolina
Joj, grozno. :( Hvala bogu, da sta ok. :bravo::bravo:
Pridno počivaj, če pa rabiš družbo, se pa kar javi. Pridemo tud na dom zabavat...:)-
Želim ti uspešno nosečnost in čim več lepih trenutkov z :duda:.

:rozica::rozica:
Lp, Dolina 14t

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kakšn beden teden!!!
6.9.2004 11:59:11   
Soncnica
Hej Eva!

Vesela sem, da je z vama vse OK. Uživaj kolikor moreš in pazi nase:sloncek:

Sončnica
10 t 6 d

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kakšn beden teden!!!
6.9.2004 13:57:51   
TARA in MAJ
Z MENOJ JE BILO ISTO SEDAJ PA MAMO 6. MES. SINKA MAJA.SREČNO IN POČIVAJ KO BO :duda:SPOROČI LAHKO PA TUDI KAJ VPRAŠAŠ:rozica:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?