|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšen je zakon?
21.6.2005 19:36:01   
kepica
Ojla punce!

Rabim vašo pomoč.... Nekaj časa nazaj je tekla debata,da se en dan bolniške ne prizna.Zanima me,kako je zdej s tem.Ali je bil to samo predlog zakona ali je zakon že v veljavi?
Aja,pa še to.Če ima katera izkušnje s puljenjem modrostnih zob.Meni so dva izpulili včeraj.Oteklina je hitro izginila,boli pa me še zmeraj malo,ampak je za zdržat.Kaj pravite,a je pametno še mal doma ostat ali naj grem jutri v službo.Skrbi me bolj zato,da ne bi kakšnega vnetja staknila,ni mi težko it delat:) Mal mam na sumu klimo,ki lavfa v pisarni:zmeden2:

lp
kepica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kakšen je zakon?
21.6.2005 19:44:28   
Anonimen
To je predlog zakona, še vedno je tako kot prej. O zobeh pa nimam pojma.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kakšen je zakon?
21.6.2005 19:46:56   
BlankaT
Zdravo Kepica. Glede enega dneva bolniške ti ne morem pomagati.

Sem pa bila v januarju na puljenju modrostnega zoba in sem iz preventive bila en teden na bolniški, ravno zaradi tega, ker je obstajala možnost, da se mi šivi vnamejo. Pa še par dni sem bolj težko jedla, pa tisti zadah, ko si zobe težko umiješ :zmeden:. No,imela sem kirurški poseg, zato šivi.

Lp, Blanka :nosecka:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kakšen je zakon?
21.6.2005 19:50:14   
kofetek2010
po puljenju modrostnega zoba sem fasala sinusitis (kar je najbolj nagravžna zadeva na svetu), kr mi je zob predrl nek zračni mehurček in sem bila skor cel mesec na antibiotikih :(

kr lepo doma bodi ;) in lepo se pocajtkaj

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kakšen je zakon?
21.6.2005 20:04:17   
kepica
Aaaaa,ste me prov prestrašle:( Uh,pol pa jutri sigurno ne grem v službo.Sem ravno zdejle s sodelavko govorila in je rekla,da je v pisarni :hudicek: vroče in da se hladijo s klimo ali pa imajo odprta vrata (super prepih),tko da mi vnetje ne uide,zato se bom jutri še mal crkljala doma:)
Aja,pa tiste,ki ste to dale skozi.Dejte mi povedat,koliko časa ne moreš jest na tistem mestu,kjer je bil izpuljen zob? danes že cel dan bolj ali manj stradam.Sem na slamci:) Upam,da bo kmal boljš.Čez en mesec me pa isto čaka še na drugi strani:(

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kakšen je zakon?
21.6.2005 20:08:05   
Gina
To je bil predlog zakona, ki pa še ni sprejet in upam da tudi ne bo. Pa v bistvu se mi zdi, da je bil za nego otrok, ne za bolniško. Bo pa po novem 80% tudi bolniška, ne le nega.:zmeden2:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kakšen je zakon?
21.6.2005 20:35:16   
Anonimen
kepica... to pa je crkljanje, res :hudicek:
Če ti zmanjka slamc, me pokliči :)- Meni tudi ne bi škodile, pa ne zarad zoba, ampak za kašno kilo dol dat :(

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kakšen je zakon?
21.6.2005 21:58:42   
kepica
He he:)- ja,Meta,te pokličem.Lahko kar jutri prideš,jih bom pa za zalogo spravla,sej jih bom itak čez en mesec spet rabila:((
Drugač pa tole po slamci sploh ni tko slaba zadeva za kile dol zbijat.He he,lahko bi se spomnla novo shujševalno ala slamca.Mogoče bi bla pa uspešna.Itak po slamci ne spraviš drugega,kakor kakšno juho pa čokolešnih,pol se pa že počas neha:)- Ja,če pa od tega ne bi človek shujšal,pol pa res ni pomoči:)-

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kakšen je zakon?
21.6.2005 21:59:44   
kofetek2010
špinača in pire gre tud brez slamce ;)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kakšen je zakon?
21.6.2005 22:01:35   
CatJa
Voda, voda. Tista sele tece. No, katera ima res namen shujsat, seveda. ;)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kakšen je zakon?
21.6.2005 22:33:52   
kepica
Mjami,špinačka pa pire krompir.To je pa tut dobr.Ja RR,kje mate smeškota,ki se oblizuje al pa takega,ki mu tečejo sline:)- To bova z Nejcem jutri skupej papala,ker kaj drugega itak ne bom dol spravla.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kakšen je zakon?
21.6.2005 23:24:34   
soncece24
Boga kepica, se mi smiliš, to ni kr tak, puljenje zob, sploh pa modrostnih. Ti kr doma bodi, ziher je ziher. Pa juhice jej.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?